Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Εκτός Πόι και Λιόλιος!!

Ποί και Λιόλιος εξαιτίας της ίωσης που τους ταλαιπωρεί, προφυλάχτηκαν από το σημερινό πρόγραμμα προπόνηση, ενώ ο Καλαϊτζίδης δούλεψε αρκετά στο κομμάτι της τακτικής.
Όπως αναφέρεται στο επίσημο site του Άρη:
Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (22/03, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
Στην προπόνηση (ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δούλεψε πάνω στο κομμάτι της τακτικής) έδωσε το παρών ο Πέτρος Μπαϊμάκης. Το πράσινο φως για την συμμετοχή του άναψε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, καθώς η ακτινογραφία που έβγαλε σήμερα το πρωί στο δάχτυλο του χεριού του δεν έδειξε κάτι το σοβαρό.
Στον 25χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος -ως γνωστόν- υπέστη ρήξη τένοντα στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, για προληπτικούς λόγους, τοποθετήθηκε νάρθηκας.
Στην αντίπερα όχθη, οι Μάουρο Πόι και Νίκος Λιόλιος προφυλάχτηκαν από το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση.
Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: