Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Σάκης Γκόγκας: «Στο χέρι μας η άνοδος»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Πανσερραϊκού στους Αμπελόκηπους καταθέτει στην «Μetrosport» την αισιοδοξία του για την άνοδο των «λιονταριών» και αποθεώνει τον κόσμο.

Ήταν αναμφισβήτητα ο άνθρωπος του αγώνα στους Αμπελοκήπους. Ένα μόλις λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Σάκης Γκόγκας, με όπλο την εκτελεστική του δεινότητα και την εμπειρία ετών στα ελληνικά γήπεδα ήταν αυτός που έλυσε το… γόρδιο δεσμό για την ομάδα του Πανσερραϊκού, η οποία περνώντας νικηφόρα από την έδρα του τοπικού Ηρακλή έκανε ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου. «Ήταν μια έδρα που την φοβόμασταν για στραβοπάτημα, ωστόσο ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και στο τέλος χαμογελάσαμε. Παρ’ όλα αυτά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», επισημαίνει μιλώντας στην «Μ» και προσθέτει αναφορικά με το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί στο δεύτερο γύρο:

«Όλες οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό έχουν μια περίοδο μέσα στη χρονιά που κάνουν κάποια κοιλιά. Εμείς ευτυχώς την περάσαμε στον α’ γύρο που τα λάθη δεν στοιχίζουν τόσο. Το καλό με τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα είναι πως όταν αυτά έρχονται αποκτάς καλό ρυθμό και ταυτόχρονα βελτιώνεις την ψυχολογία σου». Σχετικά με την πίεση του πρωταθλητισμού, ο έμπειρος επιθετικός την χαρακτηρίζει αναπόφευκτη, αναδεικνύοντας παράλληλα τα στοιχεία που χρίζουν, κατά την γνώμη του, τον Πανσερραϊκό φαβορί για την άνοδο: «Πίεση πάντα υπάρχει και εμείς δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Το καλό είναι το υπάρχει ρόστερ με βάθος και γίνεται κατάλληλη διαχείριση. Κρατάμε την άνοδο στα χέρια μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα στραβοπατήματα θα πάρει την άνοδο. Εν πολλοίς ο στόχος θα κριθεί στα δύο ντέρμπι με Άρη και Καβάλα», υπογραμμίζει για να καταλήξει δίνοντας τα εύσημά του στον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο γήπεδο: « Όλοι μας νιώσαμε μεγάλη ικανοποίηση βλέποντας χθες τον κόσμο, καθώς τον θέλουμε στο πλευρό μας. Σίγουρα χαιρόμαστε που πλέον υπάρχει μεγαλύτερη συσπείρωση και ευελπιστούμε παιχνίδι με παιχνίδι να έρχονται μαζί μας όλο και περισσότεροι».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: