Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

«Δεν ξεχνάω τον Άρη»

Ο Νάτσο Γκαρσιά μίλησε, από τη Βολιβία που βρίσκεται, στην εφημερίδα «Arena Press» για τον Άρη και την παρουσία τους στους «κιτρινόμαυρους».
Του Μιχάλη Σαρόπουλου 
Το δυναμικό παιχνίδι και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά τον ανέδειξαν ως  έναν από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ που πέρασαν ποτέ από τους «κιτρινόμαυρους», ενώ παράλληλα ο κόσμος του Άρη τον αγάπησε όσο λίγους.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Νάτσο Γκαρσία βρίσκεται στη Βολιβία, φορώντας τη φανέλα της Οριέντε Πετρολέρο, όμως τα συναισθήματά του για τον Άρη κάθε άλλο πάρα έχουν υποχωρήσει.
Μιλώντας στην «Arena Press» ο, 35χρονος πλέον, κεντρικός μέσος στάθηκε τόσο στα χρόνια που πέρασε στον Άρη όσο και για την αγάπη που πήρε από τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» τα χρόνια της παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη.
Παρακολουθείς τον Άρη και την πορεία του;
«Ξέρω ότι ο Άρης βρίσκεται στην Γ’ Εθνική και αυτό είναι λυπηρό για μία ομάδα σαν αυτή. Ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί και δυστυχώς βρίσκεται χαμηλά, όμως είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρει και πάλι τον δρόμο του».
Θυμάσαι τίποτα από την παρουσία σου στους «κιτρινόμαυρους»;
«Αυτό που θυμάμαι και είναι χαραγμένο στη μνήμη μου είναι ότι ο Άρης και ο κόσμος του είναι μαχητές. Οι φίλαθλοι της ομάδας στηρίζουν όσο λίγοι την ομάδα τους και αυτό είναι το μεγάλο «όπλο» της ομάδας».
Ο Άρης σου άφησε ευχάριστες αναμνήσεις;
«Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να πέρασε από τον Άρη και να μην κρατάει ευχάριστες αναμνήσεις. Σίγουρα υπήρξαν δύσκολες στιγμές, όμως αυτά συμβαίνουν παντού και όχι μόνο στον Άρη.  Δεν ξεχνάω τα όσα έζησα με τον Άρη και δεν νομίζω να τα ξεχάσω ποτέ».
Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο των «κιτρινόμαυρων»;
«Το μόνο που θα ήθελα να ευχηθώ εγώ είναι γρήγορα ο Άρης  να μπορέσει να βρει το δρόμο του και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα του όπως και να έχει, είπα και πριν είναι μαχητές και θα κάνουν τα πάντα στο πλευρό της ομάδας τους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: