Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Θα το βρει... μπροστά της η Σίτι!!

Αν η Μάντσεστερ Σίτι δεν καταφέρει να κάνει απόψε την έκπληξη απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου», τότε θα το βρει... μπροστά της, όσον αφορά το γκρουπ δυναμικότητας στο οποίο θα βρεθεί την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.  
Οι «πολίτες» θα τα δώσουν όλα απόψε στη ρεβάνς της φάσης των «16» κόντρα στους «μπλαουγκράνα» μετά την ήττα (2-1) του πρώτου αγώνα στο Μάντσεστερ.
Μετά τις Τσέλσι και Άρσεναλ, η Σίτι είναι η τελευταία αγγλική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ για φέτος και κινδυνεύει να μείνει το Νησί δίχως εκπρόσωπο στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ξανά μετά το 2013.
Αν οι Πρωταθλητές Αγγλίας αποτύχουν, τότε κινδυνεύουν την επόμενη σεζόν να βρεθούν στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας του Τσάμπιονς Λιγκ, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ακόμα πιο ζόρικα τα πράγματα για αξιόλογη πορεία...
Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που εισήγαγε η UEFA, στο πρώτο γκρουπ θα βρίσκονται οι Πρωταθλητές των «μεγάλων» πρωταθλημάτων συν τον κάτοχο της διοργάνωσης και στο δεύτερο γκρουπ θα είναι οι επόμενες οχτώ πιο υψηλά βαθμολογικά ομάδες. Εκεί, δεν είναι καθόλου σίγουρη η Σίτι θα βρίσκεται εκεί.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: