Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Κασναφέρης: «50-50 η πρόκριση» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τιμ μάντζερ της Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης, και μίλησε για την σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε αντιμέτωπη την ομάδα του με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης: «Είναι μια βατή κλήρωση για την Ξάνθη, με κάθε σεβασμό για τον Ηρακλή και την ιστορία του. Φέτος είναι μια ομάδα με ποιότητα, με έμπειρους παίκτες και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εμείς από τη μεριά μας, θα διεκδικήσουμε το 50% που μας αναλογεί με προσήλωση και ταπεινότητα έτσι ώστε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία μας».

Ποια ήταν η προτίμησή του για τον αντίπαλο της Ξάνθης: «Σίγουρα κανείς δεν ήθελε να πέσει με τον Ολυμπιακό. Και ο Ηρακλής και ο Απόλλων είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Φουτμπολ Λιγκ με σοβαρές διοικήσεις και πλούσια ρόστερ και δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ τους».

Για την περσινή αναμέτρηση των δυο ομάδων: «Ελπίζω να μην ξανασυμβεί το περσινό και αυτοί οι δύο αγώνες να αποτελέσουν οδηγό για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας. Πέρσι είχαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα και το κύπελλο δεν ήταν στους στόχους μας».

Για την έλευση των φίλων του Ηρακλή στην ακριτική πόλη: «Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο θέμα με τον κόσμο του Ηρακλή στην Ξάνθη. Το θέμα θα αντιμετωπιστεί με θετική προσέγγιση»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: