Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Το Μέμφις, ο γάμος και… οι ντολμάδες του Κουφού!!

Σε ερωτήσεις για την ως τώρα εμπειρία του στους Γκρίζλις, την ζωή του στο Μέμφις αλλά και τον επικείμενο γάμο του με την Ελληνίδα μνηστή του, Λεία Σεργάκης, απάντησε ο Κώστας Κουφός μέσω διαδικτυακής συζήτησης με τους φαν του για λογαριασμό του CBSSports.com.

Ο Ελληνας σέντερ των Γκρίζλις αρχικά μίλησε για τους διαγωνισμούς τους οποίους διοργανώνει κατά καιρούς στο Twitter. «Το Twitter είναι πολύ διασκεδαστικό, έτσι το μόνο που κάνω είναι να προσφέρω μια διαφορετική δυναμική. Δεν έχω δει πολλούς παίκτες να διοργανώνουν διαγωνισμούς σαν αυτόν, έτσι ένιωσα σαν να κάνω κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει να κάνω διαγωνισμούς κάθε μήνα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στα play offs. Ξέρεις, είναι απλά ένας μοναδικός τρόπος να υπάρχει αλληλεπίδραση με τους φιλάθλους».
Το κοινό τον ρώτησε για τα στέκια τα οποία έχει στην πόλη, καθώς και για τις εντυπώσεις του: «Το Μέμφις είναι μια εξαιρετική πόλη. Υπάρχουν πολλά υπέροχα μέρη για να φάει κανείς στην Beale Street. Μου αρέσει α πηγαίνω στο Rendezvous γιατί το φαγητό τους είναι εξαιρετικό. Είναι υγιεινό φαγητό, το οποίο δύσκολα θα το βρείτε αλλού στο Μέμφις, αλλά έχω βρει και μερικά καλά σημεία.
Είμαι σε μια εξαιρετική κατάσταση, όπου θα μπορώ να κοιτάζω πίσω σε 10 ή περισσότερα χρόνια και να λέω στα παιδιά μου πως έζησα στο Μέμφις Ένα μέρος όπου η κουλτούρα είναι πολύ διαφορετική και ένας τόπος γεμάτος ιστορία. Από την μουσική ως την ιστορία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ τζούνιορ, η πόλη είναι μοναδική, αλλά και μια εμπειρία ζωής».
Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην υγιεινή διατροφή που ακολουθεί λέγοντας πως«έχω πάντα κάτι υγιεινό. Ακόμα και όταν ήμουν νεότερος, δεν ήθελα να τρώω πολύ junk food. Μεγαλώνοντας έφαγα πολλές άπαχες μπριζόλες, κοτόπουλο και σαλάτες. Είναι αστείο ότι και η Λεία ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς και αυτή βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Είναι ένα από τα πράγματα που δουλεύουμε».
Οσο για την μνηστή του και τον επικείμενο γάμος του με τη Λεία Σεργάκης, είπε: «Είναι πραγματικά ευλογία. Είναι εκεί για μένα από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί, υποστηρίζοντας  πάντα εμένα και είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ που είμαι τώρα. Δεν είναι μόνο μια όμορφη γυναίκα, αλλά αυτή είναι πολύ έξυπνη και έχει τον τρόπο της. Είναι μοναδική.
Είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικός ο σχεδιασμός του γάμου. Όπως την επιλογή χρωμάτων, μεταξύ άλλων και ευχαριστώ τη Λεία, καθώς αυτό δεν είναι καθόλου αγχώδες. Έχω ακούσει αρκετές ιστορίες… τρόμου αλά είναι πολύ οργανωμένη και φροντίζει να συμμετέχω στα πάντα».
Όσο για το πώς θα είναι ο γάμος; «Η ταινία (σ.σ. γάμος αλά ελληνικά) έχει αρκετά σημεία από την πραγματικότητα. Είμαστε και οι δύο 100% Έλληνες ακόμα κι αν δεν μιλούμε άπταιστα ελληνικά. Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε Ελληνοαμερικανοί, αλλά ο γάμος μας θα είναι αρκετά σύγχρονος. Θα είναι σε ελληνική εκκλησία, αλλά δεν θα έχει τόσους Έλληνες, όπως στην ταινία».
Τέλος δεν αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση εάν θα υπάρχει ελληνικό φαγητό στο μενού. «Φυσικά! Μου αρέσουν πολύ οι ντολμάδες, οι οποίοι είναι τυλιγμένοι με φύλλο και μέσα υπάρχει ρύζι. Κάθε φορά που πάω στη Γιούτα, η γιαγιά μου πάντα δίνει ένα τάπερ με αυτά. Δεν υπάρχει καλύτερο φαγητό από το μαγειρευτό».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: