Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Βενγκέρ: «Τυχερή η Μονακό»

Η πρόκριση χάθηκε κυρίως στο πρώτο ματς, όπως δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Μονακό (0-2), που όμως δεν αρκούσε για την πρόκριση.

Βενγκέρ: «Τυχερή η Μονακό»
Η τύχη της Μονακό, η αστοχία των παικτών του, αλλά κυρίως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-3) καταδίκασαν την Άρσεναλ σε αποκλεισμό στους «16» του Champions League σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.

«Είναι δύσκολο να βάλεις τρία γκολ εκτός έδρας χωρίς να δεχτείς κανένα, αλλά μπορούσαμε να βάλουμε τέσσερα και πέντε γκολ. Δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε όλες μας τις ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν τίθεται θέμα για το ποιος το αξίζει περισσότερο, αλλά είναι θέμα ρεαλισμού. Οι αντίπαλοί μας ήταν πιο τυχεροί. Συγχαρητήρια στη Μονακό για την πρόκριση, την άξιζε για την παρουσία της στο πρώτο ματς. Από την αρχή της πορείας τους στο Champions League βασίστηκαν στην πολύ καλή τους άμυνα. Εμείς παλέψαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Δυστυχώς πληρώσαμε τα λάθη μας στον πρώτο αγώνα, όταν δεν είχαμε δείξει ούτε την ποιότητα, αλλά ούτε και το χαρακτήρα που παρουσιάσαμε αυτή τη φορά. Αν συνεχίσουμε το ίδιο καλά, μπορούμε να έχουμε καλή πορεία στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: