Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ενρίκε: «Έχουμε προκριθεί κατά το ήμισυ»

Ο Λουίς Ενρίκε δεν θεωρεί την πρόκριση της Μπαρτσελόνα εις βάρος της Μάντσεστερ Σίτι δεδομένη και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να μην επιτρέψει στους πρωταθλητές Αγγλίας να φύγουν από το «Καμπ Νου» με το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.  
«Η κατοχή είναι κάτι που μας απασχολεί σε κάθε παιχνίδι μας. Μας δίνει καλύτερες πιθανότητες να ελέγξουμε την κατάσταση. Περιμένω παρόμοιο παιχνίδι με το πρώτο. Την περασμένη σεζόν ήρθαν εδώ και πάλι με αρνητικό σκορ και μας δημιούργησαν αρκετά προβλήματα.
Παίζουμε κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Έχουμε προκριθεί μόνο κατά 50% και απέναντί μας έχουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο.Η Σίτι δεν μου μοιάζει κουρασμένη. Έχει κάθε ελπίδα ανατροπής και θεωρώ ότι με αυτή θα αγωνιστεί.
Ο Κλισί μπορεί να μην παίζει, αλλά επέστρεψε ένας παίκτης-κλειδί γι’ αυτούς, ο Γιαγιά Τουρέ. Θα αγωνιστούν με δύο επιθετικούς και δεδομένης της προσέγγισής τους θα δουλέψουμε για να τους προκαλέσουμε ζημιά.
Μόνο αυτό το παιχνίδι μετράει για εμάς τώρα. Μου αρκεί η δική του γλύκα. Είναι ό,τι χρειάζομαι τώρα. Δεν θα μιλήσω για το κλάσικο» ανέφερε ο κόουτς των «μπλαουγκράνα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: