Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ανδρέου: «Νιώθω δικαιωμένος» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Ανδρέου. Ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ μίλησε για τον τίτλο που κατέκτησε ο Δικέφαλος κάνοντας λόγο για τη δικαίωση των κόπων του.

«Δημιουργήσαμε μια ομάδα που ποτέ δεν είχε στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ. Όταν φθάνεις σε μία τέτοια επιτυχία νιώθεις ότι δικαιώνεσαι. Είμαι χρόνια στον αθλητισμό και αυτή η ομάδα είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Και αυτό οφείλεται και στην καλή συνεργασία που έχω με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ ο οποίος είναι πρώτα από όλα φίλος και μετά συνεργάτης».

Σε  ερώτηση για τα πόσα χρήματα έχει βάλει είπε: «Είναι πολλά. Εγώ ανήκω στους ανθρώπους που ποτέ δεν ζήτησα ποτέ καρτέλες για τα πόσα λεφτά έχω βάλει. Είμαι άνθρωπος που ποτέ δεν έβαλα πάνω από όλα τα χρήματα.  Ότι έχω κάνει το έχω κάνει επειδή αγαπάω τον αθλητισμό και ειδικά το βόλεϊ. Δεν ήρθα για να κατακτήσω ένα κύπελλο και μετά να διαλυθεί η ομάδα. Ήδη προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες  για την επόμενη χρονιά. Σύντομα θα ανακοινώσω το πλάνο μου για τη νέα χρονιά».

Για την παρουσία του κόσμου: «Στο παρελθόν είχα κάνει πολλές φορές κάλεσμα στον κόσμο. Αλλά κακά τα ψέματα, το βόλεϊ του  ΠΑΟΚ έπρεπε να φθάσει ψηλά για να το στηρίξει  ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει φθάσει στο ψηλότερο βαθμό και περιμένω τον  κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα και από οικονομικής και από ηθικής πλευράς. Θα είναι και μια επιβράβευση για τους αθλητές. Άλλο είναι να παίζεις μπροστά σε 100 και άλλο μπροστά σε 1000. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ιδέα. Η είσοδος του κ.Σαββίδη στην ΠΑΕ έχει δημιουργήσει μια αισιοδοξία σε όλα τα τμήματα. Ανεξάρτητα από τα πρόβλημα που υπάρχουν τώρα η ΠΑΕ θα βρει το δρόμο της. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα υγιές σκηνικό. Ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος από το ποδόσφαιρο , το μπάσκετ, το βόλεϊ μέχρι το γυναικείο μπάκετ , πόλο κτλ.»


Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο Γιώργος Ανδρέου στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: