Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

«Να αποδείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα»

Αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της αποστολής του, αλλά αρνείται να παραδοθεί! Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ξεκαθάρισε πως παρά το εις βάρος της σκορ στον πρώτο αγώνα του «Etihad», η Μάντσεστερ Σίτι θα βάλει τα δυνατά της για την ανατροπή στην έδρα της Μπαρτσελόνα! «Είναι μια ευκαιρία αύριο να αποδείξουμε ότι είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιλιανός προπονητής.  
«Θα μιλήσω για ενδεχόμενη αποτυχία, μετά το παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, το οποίο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είχα πει πριν το πρώτο παιχνίδι ότι το σημαντικότερο είναι η κατοχή. Όταν δηλαδή έχουμε τη μπάλα, να προσπαθούμε να μην τη χάνουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Χιλιανού προπονητή, που συνέχισε αναφερόμενος στο… παράπονό του από τα καμώματα της κληρωτίδας:
«Πέρσι και φέτος εάν είχαμε αντιμετωπίσει άλλη ομάδα στους «16», θα περνούσαμε στην επόμενη φάση. Είναι μια ευκαιρία αύριο να αποδείξουμε ότι είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε είναι να κοντράρουμε μια μεγάλη ομάδα. Θα πρέπει να πληγώσουμε την Μπαρτσελόνα. Στα προηγούμενα ματς εάν παίζαμε 11 εναντίον 11, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Στο πρώτο ημίχρονο του προηγούμενου αγώνα η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη, όμως στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες».
Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε, όπως είναι λογικό, στο μέλλον του. Οι φήμες ότι οι διοικούντες τους «πολίτες» ψάχνουν από τώρα τον αντικαταστάτη του έχουν φουντώσει, όμως ο ίδιος παραμένει ψύχραιμος: «Δεν ξέρω τι λένε τα Μέσα, αλλά έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και αισιοδοξώ πως θα το ολοκληρώσω»!
Η επόμενη ερώτηση ήταν… σκληρή και αφορούσε τη διαφορά στο ψυχολογικό κομμάτι ανάμεσα στους παίκτες της Σίτι και της Μπαρτσελόνα. Εάν, δηλαδή, ο προπονητής των Καταλανών εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους Καταλανούς, σε σχέση με εκείνον στους ποδοσφαιριστές του: «Δεν μπορείτε να γνωρίζετε εάν και πόση εμπιστοσύνη έχουν οι παίκτες σε μένα. Όλες οι ομάδες περνούν καλές στιγμές και κακές. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα δουλέψουμε σκληρά».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: