Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Βοσνιάδης: «Με διάθεση κόντρα στον Ολυμπιακό και ό,τι βγει» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Αλέκος Βοσνιάδης και αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύουμε ότι με τις άλλες δυο ομάδες  αν τυχαίναμε θα ήταν διαφορετικά. Τώρα το  φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, εμείς θα πάμε να παίξουμε δυο παιχνίδια και ό,τι γίνει. Η κλήρωση φαντάζει πολύ δύσκολη αλλά ξαναλέω  θα προσπαθήσουμε να  πάρουμε ό,τι παραπάνω  μπορούμε σαν ομάδα».

Για το αν ήθελε τον Ηρακλή για αντίπαλο: «Όλοι θέλανε με εμάς να τύχουνε. Με τον Ηρακλή είμαστε ίδια κατηγορία. Όσον αφορά την Ξάνθη πιστεύω είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα μπορούσαμε με αυτές  τις δυο ομάδες να  διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα, τώρα με  τον Ολυμπιακό  θα μπούμε με πολύ διάθεση και ό,τι βγει».

Για το πώς βλέπει το ζευγάρι του Ηρακλή με την Ξάνθη: «Είναι δυο ομάδες που  παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής  έχει πολύ καλή ομάδα και το ίδιο ισχύει και για την Ξάνθη. Είναι μια γεμάτη ομάδα φέτος που αν βρει χώρους ο αντίπαλος θα έχει προβλήματα. Πιστεύω είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και θεωρώ πως η πρόκριση είναι 50-50%. Εύχομαι να περάσει ο καλύτερος».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: