Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

«Ψάχνει νέα ομάδα ο Γκλεν Τζόνσον»

Δεν πρόκειται να μείνει στη Λίβερπουλ και, μάλιστα, ήρθε η επιβεβαίωση από τον μάνατζέρ του. Ο Γκλεν Τζόνσον θα αποχαιρετήσει το «Άνφιλντ» το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού όπως αποκάλυψε ο Τζόναθαν Μπαρνέτ, βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας ομάδας.  
Το συμβόλαιο του Άγγλου αμυντικού εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και υπήρχαν οι πληροφορίες ότι οι «κόκκινοι» αποφάσισαν να μην το ανανεώσουν, κάτι που παραδέχτηκε δημόσια και ο ίδιος ο ατζέντης του.
«Αυτή τη στιγμή ψάχνει κάτι άλλο, κοιτάζει πολλές ομάδες. Θέλει να πάει αλλού για να αναγεννήσει την καριέρα του. Αυτό είναι το σημαντικότερο για εκείνον. Αναζητεί μια καλή ομάδα, που να του δίνει χρόνο συμμετοχής και να διεκδικεί τίτλους. Αυτό θέλει», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ήδη οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι «δυνατά» στο κόλπο της απόκτησης του έμπειρου μπακ έχει μπει η Ρόμα. «Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχουμε έρθει σε επαφή μαζί της, παρόλο που η Ρώμη θα ήταν ένα μέρος που θα άρεσε στον Γκλεν. Ο Κόουλ βρίσκεται εκεί και το απολαμβάνει. Τον εκπροσωπώ, επίσης, να ξέρετε. Παρόλα αυτά δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Ρομα για τον Τζόνσον». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: