Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Σουάρες: «Τελικός το 'clasico'»

Ως "τελικό" θεωρεί το clasico της ερχόμενης Κυριακής ο Λουίς Σουάρες, που, όμως, τόνισε ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αν έρθει στο παιχνίδι, δεν θα κρίνει το πρωτάθλημα.

Σουάρες: «Τελικός το 'clasico'»
Για το κλίμα που υπάρχει σε ένα clasico μίλησε ο Λουίς Σουάρες.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Κυριακή στο «Καμπ Νου», με τον Ουρουγουανό επιθετικό να τονίζει ότι το παιχνίδι θα είναι ένας "τελικός", όμως δεν θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλήματος από τόσο νωρίς.

«Είναι ένας "τελικός", επειδή πάντα τα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα παίζονται σε αυτό το πνεύμα. Έχουν ένταση και δύναμη. Όμως, το αποτέλεσμα δε θα κρίνει και τον τίτλο, επειδή τα πάντα μπορούν να συμβούν στη συνέχεια στην Primera Division. Το πρωτάθλημα έχει μεγαλώσει πλέον. Είναι σκληρό και ανταγωνιστικό και έχει ομάδες που "χτυπούν" όλα τα παιχνίδια», ήταν τα λόγια του 28χρονου που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της «βασίλισσας».

«Προφανώς και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Δε χρειάζεται να πω τίποτα άλλο, επειδή όλοι ξέρουμε την ποιότητα των παικτών που έχει, ειδικά από το κέντρο και μπροστά. Όμως ξέρουμε και τις αμυντικές της αδυναμίες και πρέπει να προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε», είπε ο φορ των Καταλανών που στο τέλος δήλωσε ότι ήταν παρών στο "clasico" του 2010, όταν οι «μπλαουγκράνα» είχαν επικρατήσει των Μαδριλένων με 5-0.

«Ξέρω πως είναι η ατμόσφαιρα στο "Καμπ Νου" σε ένα clasico, πειδή έχω βρεθεί στο γήπεδο και, μάλιστα, στο 5-0, το 2010. Είναι αυτές οι στιγμές που σου χαράζονται στη μνήμη, επειδή θυμάσαι όλο τον κόσμο να γιορτάζει και τους παίκτες στο γήπεδο να πανηγυρίζουν. Ήταν απίστευτο», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: