Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Πανέτοιμοι για τα πάντα!!

Γράφει ο ΣΠ Στράτος Παζούλης

Απ΄ ότι αναφέρει το ρεπορτάζ ο Ηρακλής σήμερα το απόγευμα θα παραταχθεί απέναντι στη Λαμία με αρκετές απουσίες. Μεταξύ μας όμως η σημαντικότερη είναι αυτή του Περόνε. Για τις υπόλοιπες υπάρχουν ικανοποιητικές λύσεις, αν και σε ότι αφορά τις απουσίες είναι σαν το γνωστό να είχαμε να λέγαμε. Το ξανάγραψα.

Οι κυανόλευκοι δεν θα περάσουν και ευχάριστο απόγευμα σήμερα. Τους έλαχε αυτή η ήττα της γηπεδούχου από τον Τύρναβο, είναι και αυτή η εκκρεμούσα αφαίρεση των τριών βαθμών που πάει να χρονίσει. Τι περιμένει άραγε η αρμόδια αρχή για να αποφασίσει, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Αλλά τι ρωτάω.

Κι ύστερα λέμε ότι φταίει ο φονιάς. Πόσα και πόσα συμφέροντας παίζονται καρτντάσια κι εμείς αγρόν αγοράζουμε. Και όχι μόνο της Λαμίας φυσικά. Το μπαλάκι των βαθμών θα κάτσει όταν και εφόσον συντρέξουν και κάποιες άλλες παράμετροι άλλων ενδιαφερομένων.  Ο φετινός Ηρακλής έδειξε σίγουρα ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Οπότε το σημερινό παιχνίδι θα έχει ιδιαίτερη χροιά. Ακούστε με που σας λέω. Τα παλικάρια πρέπει να πιάσουν υψηλή απόδοση και από εκεί και έπειτα ο θεός βοηθός, όπως και η τύχη φυσικά. Εξάλλου από το ολότελα και μεταξύ μας,  καλή είναι κι η Παναγιώταινα. Και ο νοών νοήτω. Χθες εκτός των άλλων είχαμε την κλήρωση των ημιτελικών Κυπέλλου. Χάρηκα μόρτες που δεν έλαχε ο Ολυμπιακός. Όχι γιατί ως ισχυρότερη ομάδα θα δυσκόλευε τον Ηρακλή. Όχι το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την Ξάνθη. Εγώ άλλο φοβόμουνα. Τα παρατράγουδα από μια ενδεχόμενη προβοκάτσια.

Η Ξάνθη λοιπόν, κατά την άποψη μου είναι μια βολική αντίπαλος. Οπότε τίποτα δεν αποκλείεται. Αλλά παίδες το παιχνίδι αργεί ακόμη και τώρα προέχει το Πρωτάθλημα. Μη το ξεχνάτε. 
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: