Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Πήρε το ντέρμπι η «Μπόρο», δύο στην κορυφή!!

Έπρεπε να νικήσει και τα κατάφερε! Η Μίντλεσμπρο έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ντέρμπι (1-0), χάρη στο τέρμα του Μπάμφορντ στο 64’ και παρέμεινε στην πρώτη θέση της Τσάμπιονσιπ, μαζί με τη Γουότφορντ η οποία έκαμψε με τη σειρά της την αντίσταση της Γουίγκαν (2-0)!
Χαμένη της αγωνιστικής η μέχρι πρότινος επικεφαλής της κατηγορίας (υπερείχε στην ισοβαθμία), Μπόρνμουθ, που δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό από την Ουαλία μένοντας στο 1-1 με την Κάρντιφ και στο -2 από την πρώτη θέση.
Στα άλλα ματς, η Νόριτς ήρθε ισόπαλη με τη Χάντερσφιλντ εκτός έδρας (2-2) και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Ντέρμπι στην 4η θέση. Με τον έναν πόντο που πήρε από το αποψινό ματς έφτασε τους 67, όσους έχει και η Κάουντι.Σούπερ διπλό για την Μπρέντφορντ, 3-2 στο «σπίτι» της Μπλάκμπερν, που τη διατήρησε στην 6η και τελευταία θέση των πλέι οφ.
Αμετάβλητη η κατάσταση στην επικίνδυνη ζώνη, με τις Γουίγκαν, Μίλγουολ και Μπλάκπουλ να συνεχίζουν με απώλειες. Η πρώτη ηττήθηκε ηττήθηκε 1-0 από τη Γουότφορντ, η δεύτερη ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ με την Μπράιτον, ενώ η απογοήτευση της φετινής κατηγορίας Μπλάκπουλ έπεσε αμαχητί στην αναμέτρηση με την Τσάρλτον (0-3).
Το πρόγραμμα της 38ης αγωνιστικής:
Μπλάκμπερν- Μπρέντφορντ 2-3
Μπλάκπουλ- Τσάρλτον 0-3
Κάρντιφ- Μπόρνμουθ 1-1
Ντέρμπι- Μίντλεσμπρο 0-1
Χάντερσφιλντ- Νόριτς 2-2
Ίπσουιτς- Μπόλτον 1-0
Μίλγουολ- Μπράιτον 0-0
Γουίγκαν- Γουότφορντ 0-2
Γουλβς- Σέφιλντ Γουένσντεϊ 3-0
Ρέντινγκ- Μπέρμιγχαμ (αναβ.)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: