Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Το ΠΑΟΚ - Εργοτέλης με αριθμούς!!

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από την προϊστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη, καθώς και από τις προηγούμενες θητείες του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του Δικεφάλου παρουσιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Αναλυτικά:

«Το paokfc.gr σας βάζει, όπως και πριν από κάθε αγώνα της ομάδας μας, από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στον Εργοτέλη στο γήπεδο της Τούμπας για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τους δύο μονομάχους και δείτε Infographics με μία στατιστική σύγκριση των πεπραγμένων των δύο ομάδων ως τώρα στη διοργάνωση.

#14 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις εντός έδρας αναμετρήσεις του με τον Εργοτέλη και κανείς από τους ποδοσφαιριστές του δεν έχει καταφέρει να βρει δύο φορές τον δρόμο για τα δίχτυα με την ομάδα της Κρήτης.

#Ο Χαραλαμπίδης ήταν ο πρώτος που σκόραρε, ενώ το τελευταίο το τελευταίο το είχε σημειώσει ο Βούκιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της σεζόν 2013-14, όπου ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-1. Το 1-1 είχαν διαμορφώσει οι Κατσουράνης (64′) και Βερπακόφσκις (13′).

#7 νίκες στις οκτώ αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στην Θεσσαλονίκη έχει ο ΠΑΟΚ που αιφνιδιάστηκε μόνο από τον νεοφώτιστο Εργοτέλη την σεζόν 2004-05, όταν ο Πάτρικ Ογκουνσότο με δύο γκολ είχε γράψει το 0-2 στο 63ο και 78ο λεπτό.

#Ο Νιγηριανός είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των δύο ομάδων που έχει καταφέρει να σκοράρει δύο φορές σε μεταξύ τους αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Για τους Κρητικούς έχουν σκοράρει ακόμη οι Κουτσιανικούλης καιΧρυστοφάκης.

#Το σκορ στα γκολ είναι 14-5 στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στην Θεσσαλονίκη.

#22 αγώνες έχει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης και μόλις οι 7 από αυτούς είναι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο απολογισμός του σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα από τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία για την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2013-14.

#Οι 12 από τους αγώνες του Γιώργου Γεωργιάδη είναι για για τα play off της Super League, ενώ έχει και 3 αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο συνολικός απολογισμός του ως προπονητής του ΠΑΟΚ είναι 11 νίκες – 4 ισοπαλίες – 7 ήττες».


infographics_ERGOTELIS

Δεν υπάρχουν σχόλια: