Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ξανά… κλειστό!!

Τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός οδήγησαν τον Υφυπουργό Αθλητισμό να ανακοινώσει από απόψε -κι όχι την Πέμπτη όπως αναμενόταν- πως η προσεχής αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα γίνει ξανά κεκλεισμένων!

Ξανά… κλειστό!

Σε πρώτη φάση, η απόφαση του Σταύρου Κοντονή θα ανακοινωνόταν την Πέμπτη (με τις πληροφορίες εξ’ αρχής να έκαναν λόγο για εκ νέου κεκλεισμένων των θυρών), ωστόσο τα επεισόδια στο ματς Κυπέλλου ανάγκασαν τον Υφυπουργό από απόψε να κοινοποιήσει το ότι και στην 28η «στροφή» δεν θα υπάρχει κόσμος.

Ο κ. Κοντονής βρισκόταν σήμερα στο ΟΑΚΑ κι έφυγε στο 83’, λίγο πριν ξεσπάσουν τα... σκηνικά. Εντούτοις πληροφορήθηκε άμεσα τα όσα συνέβησαν και δίχως να σκεφτεί… στιγμή, ανακοίνωσε πως και στο σ/κ που έρχεται, οι οπαδοί θα μείνουν εκτός γηπέδων, δείγμα του ότι η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, όσον αφορά τη βία.


Η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή και μετά την εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ η 28η αγωνιστική θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση θα κοινοποιηθεί αύριο στην διοργανώτρια αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: