Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Δυσαρέσκεια για Μελισσανίδη και καταγγελίες από Ολυμπιακό!!

Πολλά παράπονα για τη στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη έχουν στον Ολυμπιακό, ενώ καταγγέλλουν και απόπειρα από εισβολείς οπαδούς να τραυματίσουν και παίκτες της ομάδας.

Δυσαρέσκεια για Μελισσανίδη και καταγγελίες από Ολυμπιακό

Όπως έλεγαν από τους «ερυθρόλευκους», οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχουν καμία σχέση με τη συμπεριφορά του μετά την εισβολή των οπαδών, καθώς αναφέρουν πως παρακαλούσε το διαιτητή να συνεχιστεί το παιχνίδι και να ολοκληρωθεί μέσα στις τέσσερις γραμμές. Παράλληλα τονίζουν πως από τη στιγμή που δεν έχει θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τον αγώνα, αναφέροντας πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης, έχοντας θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ, δικάστηκαν και αθωώθηκαν για την παρουσία τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά στα επεισόδια, από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως για αυτά ευθύνονται «… 50 κουκουλοφόροι και αλήτες», τονίζοντας πως από την αρχή του αγώνα είχαν εκφράσει ανησυχία για την παρουσία οπαδών πίσω από την εστία και τελικά από εκεί έγινε και η εισβολή στο φινάλε. Παράλληλα καταγγέλλουν πως κατά το «ντου» πέρα από τους τραυματισμούς αστυνομικών και ανδρών ασφαλείας, απειλήθηκε και η σωματική ακεραιότητα και μελών της αποστολής, αλλά και παικτών (Σαλίνο, Σιόβας). Μάλιστα αναφέρουν πως ο Σιόβας λίγο έλειψε να χτυπηθεί από σιδερολοστό, αλλά κατάφερε να αποφύγει το χτύπημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: