Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Κύπρος:Αποκλεισμός ενός χρόνου για παίκτη του Σπάρτακου!!

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς του Αθλητικού Δικαστής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου  Αριστοτέλης Βρυωνίδης  που επέβαλε ποινή αποκλεισμού για έναν χρόνο από τα γήπεδα του ποδοσφαιριστή του Σπάρτακου Κιτίου Γιώργου Στυλιανού.
Ο τελευταίος τιμωρήθηκε γιατί μετά την αποβολή του με 2η κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Ηρακλή Γερολάκκου (01.03.2015)  έπιασε από τον λαιμό αντίπαλο ποδοσφαιριστή τον έσπρωξε βίαια στο έδαφος στην συνέχεια τον κλώτσησε βίαια πάνω στο σώμα ενώ αυτός ήταν στο έδαφος και στην συνέχεια έτρεξε στα κιγκλιδώματα και απειλούσε φίλαθλο δικής του ομάδας λέγοντας του «έλα μέσα να λογαριαστούμε».
Για τα «κατορθώματα» του αυτά τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή της μεγαλονήσου με αποκλεισμό μέχρι τις 10 Μαρτίου 2016 και χρηματικό πρόστιμο.
Παράλληλα  τιμωρήθηκε η Ομόνοια με το κλείσιμο της βόρειας κερκίδας για δυο αγωνιστικές για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. H ποινή είναι εφέσιμη και γι' αυτό θα ισχύσει μετά το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.
Οι φίλοι της  ομάδας της Λευκωσίας  δημιούργησαν επεισόδια πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του ντέρμπι με της κυπριακής πρωτεύουσας στις 28 Φεβρουαρίου.
*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: