Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Θέλει να κρατήσει Κυριάκο η Λεβερκούζεν!!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλει να κρατήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, όμως η κατάσταση με την Σάλκε είναι περίπλοκη.
Το περασμένο καλοκαίρι η Λεβερκούζεν απέκτησε τον Παπαδόπουλο με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και χωρίς να διατηρεί οψιόν αγοράς του. Ο Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρήθηκε και φέτος από τραυματισμούς, όμως στην Μπάγερ έχουν μείνει και με το παραπάνω ικανοποιημένοι.
Έτσι, σύμφωνα με την Rheinische Post είναι στις προθέσεις τους η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές να συνεχιστεί, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα «ο υγιής Παπαδόπουλος μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά». Η κατάσταση, όμως, είναι περίπλοκη, καθώς από τη μία ο Κυριάκος δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για την Σάλκε και την άφησε μόνο και μόνο επειδή ο Κέλερ δεν τον υπολόγιζε για βασικό.
Ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν, με τον Ντι Ματέο να έχει αναλάβει και πριν από λίγες ημέρες ο τεχνικός διευθυντής των Μπλε, Χορστ Χελντ, είχε πει ότι υπολογίζουν κανονικά στον Παπαδόπουλο. «Υπολογίζουμε τον “Πάπα” για την επόμενη σεζόν», ήταν το σχόλιό του στην Recklinghäuser Zeitung. Το μοναδικό «παραθυράκι» είναι ότι το συμβόλαιό του με την Σάλκε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016 και μένει να δούμε αν τις επόμενες εβδομάδες ξεκινήσουν και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις ίδιες ομάδες.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: