Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Super(3) copy paste!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης...πετάγεται στο gazzetta.gr για blog εξπρές ώστε η αλήθεια να λέγεται και να γράφεται!
Τόσα και τόσα αρνητικά έχουμε αναφέρει τα τελευταία χρόνια για τον ΑΡΗ. Τόσα και τόσα αναφέρονται καθημερινά για τους οπαδούς των ομάδων. Τόσα και τόσα έχουν ακούσει και οι οπαδοί του ΑΡΗ ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν μέχρι το κάγκελο. Ειδικά τα 2-3 τελευταία χρόνια η πίκρα τους είναι μεγάλη αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αποτελούν και την ελπίδα του συλλόγου.
Αυτό αποδεικνύεται συχνά-πυκνά και αναγνωρίζεται κυρίως εκτός Ελλάδας. Όπως όταν πριν από λίγες μέρες η Μάντσεστερ Σίτυ υποκλίθηκε στον ΑΡΗ και τον κόσμο του για την μαγική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει πριν από λίγα χρόνια στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Η μεγαλύτερη αναγνώριση όμως είναι όταν οι αντίπαλοι οπαδοί υποκλίνονται στο πνεύμα στήριξης στην ομάδα ή αντιγράφουν τον πρωτότυπο τρόπο διατράνωσης των οπαδικών σου πιστεύω.
Πριν από λίγα χρόνια στον τελικό της Πάτρας λόγω των εξαιρετικών κινήσεων της τοπικής Αστυνομικής διεύθυνσης είχε πέσει το ξύλο της Αρκούδας εκτός και εντός γηπέδου. Ο ΑΡΗΣ λίγες μέρες νωρίτερα είχε υποβιβαστεί αλλά 8000 αρειανοί ήταν εκεί και γύρω στο 80 φώναξαν με όλη τους την ψυχή του ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Η αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού που λίγο πριν “έπαιζαν” ξύλο με το απέναντι πέταλο. Σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν αυτό το οπαδικό μεγαλείο στήριξης και αφοσίωσης.
Χθες site, εφημερίδες και blog γέμισαν από τις φωτογραφίες του Πειραία και το show που δημιούργησαν με πυρσούς οι φίλοι του Ολυμπιακού. Αυτή την φορά η αναγνώριση ήταν έμμεση.
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ και σε αυτό ήταν πρωτοπόροι και μάλιστα σε μία χρονιά μαύρη για τον σύλλογο από την στιγμή που η επέτειος των 100 χρόνων συνέπεσε με τον υποβιβασμό της ομάδας.
Εκείνο όμως το βράδυ της 25ης Μάρτίου η πόλη του Θεού ντύθηκε για μία ακόμα φορά στα χρώματα του Θεού του Πολέμου και η παραλία του Θερμαικού μπροστά από τον Λευκό Πύργο φωτίστηκε από άκρη σε άκρη από τις φωτοβολίδες που σήκωσαν στα χέρια τους οι φίλοι του ΑΡΗ.
Για μία ακόμα φορά έδειξαν τον δρόμο και οδήγησαν σε ένα super(3) copy paste με την συμμετοχή βεβαίως και των άλλων οργανωμένων συνδέσμων του ΑΡΗ και βέβαια απλού κόσμου των κιτρίνων.  
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: