Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ηταν χέρι ή όχι το γκολ του Χάρα;

Γράφει ο Αποδυτηριάκιας για την που@@να μπάλα, την πρόκριση του Ολυμπιακού και τους ΑΕΚτζήδες που θα χάσουν τον ύπνο τους.
Πουτάνα μπάλα. Πώς θα κάτσει; Δεν μπήκε εκείνο του Ντοσεβί, αφού πρωτα δεν τα κατάφεραν Αραβίδης, Μάνταλος και σία. Μπήκε αυτό του απίθανου Χάρα στο τέλος. Χωρίς καμμία πουτάνα κάμερα από τις τόσες να ξεκαθαρίζει αν το έβαλε με το χέρι ή όχι.
Οχι ότι μπορεί ένα γκολ στο 89` να αλλάξει τα συμπεράσματα που βγάλαμε. Απλώς, αλλάζει την υπόθεση πρόκριση, που εχει τη σημασία της σε κάθε περίπτωση. Αυτή που της πρέπει, όχι περισσότερη. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι λιγότερη.
Η πρόκριση δεν μπορεί να κρύψει την ανυπαρξία του Ολυμπιακού. Την έλλειψη κύρους του σχεδόν σίγουρου νταμπλούχου. Επίσης, την καλή προσπάθεια της ΑΕΚ, αλλά και την αφέλεια που σχηματίζεται από τους νεαρούς και άμαθους παίκτες που διαθέτει.
Η βροχή συμπλήρωσε τη θλίψη των ΑΕΚτζήδων γιατί πίστεψαν στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και στο τρόπαιο. Εγώ, λέω ότι δεν πρέπει να χάσουν και τον ύπνο τους. Να τους πω και το άλλο. Οι Ολυμπιακοί σίγουρα τους ζήλεψαν που βίωσαν γερά συναισθήματα, τη στιγμή που οι ίδιοι κοντεύουν να πάθουν ανία.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ του Σιόβα, γράφει ο apodytiriakias.gr

Αυτά δεν λέγονται όταν είσαι ένας σοβαρός επαγγελματίας. Μιλάω για τον κύριο Σιόβα, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι μιλάει σπάνια. Οτι είχε δυο χρόνια να τοποθετηθεί. Δεν μου είχε λείψει και δεν νομίζω ότι θα μου λείψει στην πορεία αν αποφασίσει να μην ξανατοποθετηθεί, μετά από αυτά που τον άκουσα να λέει.
«Είμαστε χαρούμενοι γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, να γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας έστω και με ομάδα Β’ Εθνικής. Δυστυχώς δεν δώσαμε χαρά νωρίτερα στα ντέρμπι». Μέγιστη απρέπεια από έναν παίκτη που δεν έχει καν μεγάλο διαμέτρημα. Βεβαίως, Β` Εθνικής ομάδα είναι η ΑΕΚ, αλλά μάλλον δεν θα πρόσεξε ότι είχε 65 χιλιάδες κόσμο στις εξέδρες. Γκέλα του αποδυτηριάκια, το πρόσεξε. Σημείωσε ότι όλοι αυτοί ήρθαν να δουν τον Ολυμπιακό. Κι εκείνοι που μπήκαν στο γήπεδο στο γκολ του Χάρα, φαντάζομαι θα εκτιμά ότι ενθουσιάστηκαν και θέλησαν να πανηγυρίσουν μαζί με τα ινδάλματά τους.
Το πικάρισμα της ΑΕΚ κρύβει κι έναν λαϊκισμό από τον μουσάτο, που περιμένει να αισθανθούν περήφανοι οι γαύροι για έναν από τους λίγους Ελληνες, το σημείωσε κι αυτό, που έχουν απομείνει στην ομάδα!
Βεβαίως η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηνϊκός, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούν να κοντύνουν από τις δηλώσεις κάποιου Σιόβα. Απλώς είναι άκομψο αυτός ο τύπος να εκπροσωπεί ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Ποιος, όμως, να του τραβήξει το αυτί;

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: