Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Τελειώνει με Αναστασίου, προχωράει με Κροάτες!!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που αναμένονται άμεσα εξελίξεις στις υποθέσεις του Σίλντενφελντ και του Πέτριτς.

Τελειώνει με Αναστασίου, προχωράει με Κροάτες
Είναι δεδομένο εδώ και αρκετό καιρό ότι πρόθεση του Γιάννη Αναστασίου και της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι η επέκταση της τρέχουσας συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει δύο επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για την επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού μέχρι το 2018. Μπορεί να μην έχει υπάρξει οριστική συμφωνία, αλλά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μία καθαρά τυπική διαδικασία.

Στο «τριφύλλι» επικρατεί ικανοποίηση για τη δουλειά του Αναστασίου και των συνεργατών του (Ρούτερ και Φος), οι οποίοι και εκείνοι με τη σειρά τους αναμένεται να υπογράψουν νέα συμβόλαια.

Εξελίξεις άμεσα και με τους Κροάτες

Την Παρασκευή ή μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Λεωνίδα Βόκολου με τον εκπρόσωπο του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Είναι γνωστό ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Κροάτη στόπερ δεν είναι εύκολες, αφού – από τη στιγμή που είναι ελεύθερος – θα επιδιώξει στα 30 του να κάνει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει στους «πράσινους», αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, αφού οι συνολικές αποδοχές του παίκτη αυτή τη στιγμή αγγίζουν τις 800.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός δίνει τις 350.000 για τον δανεισμό του από την Ντιναμό Μόσχας.

Όσον αφορά τον Πέτριτς, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για πιο εύκολη υπόθεση και δύσκολα θα υπα΄ρξει πρόβλημα με τον Κροάτη επιθετικό για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο. Στο οικονομικό, θα προταθεί στον παίκτη μείωση των αποδοχών του, αν και αυτό δεν φαίνεται πως αποτελεί πρόβλημα για εκείνον.

Αλλαγές εν όψει Εργοτέλη

Στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου δεν δοκίμασες κάποιο σχήμα εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Εκείνο που έχει φανερωθεί είναι ότι θέση του τιμωρημένου Σίλντενφελντ θα πάρει ο Κουτρουμπής και του επίσης τιμωρημένου Ζέκα, ένας εκ των Ατζαγκούν, Νίνη. Δεν αποκλείεται, όμως, να παίξουν και οι δύο, πάντως και να μείνει εκτός και ο Πράνιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: