Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

«Δεν βοηθάει η Ένωση»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Ηλιούπολης, Λάκης Παπαδόπουλος. Μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣΜ αλλά και για την απόφαση να μην υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στην αναμέτρηση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον τελικό:
«Θα πανηγύριζα ακόμα και αν κέρδιζε η Νίκη Μεσημερίου που είναι το χωριό μου και όλα τα παιδιά εκεί είναι δικά μου.  Έζησα το παιχνίδι με πάρα πολύ πάθος και ήταν ένα ματς για καρδιακούς».
Για το γεγονός πως δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη:
«Ενώ μας διαβεβαίωναν πως θα δείξει το παιχνίδι κάποιο κανάλι, την τελευταία στιγμή το βράδυ στο τραπέζι μας ενημέρωσαν πως δεν θα το δείξει πουθενά και είναι ντροπή για την Ένωση και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έρχονται εκλογές και πιστεύω πως τα έκαναν πολύ χειρότερα από τις προηγούμενες χρονιές. Δεν ρωτήσαν αυτά τα παιδιά που πάνε σχολείο ή εργάζονται το πώς ανταποκρίνονται. Θα έπρεπε η Ένωση από την πλευρά της να δώσεις τις εισπράξεις αλλά ούτε αυτό έκανε. Θα έπρεπε να μας δώσουν έστω ένα ποσό για να πληρώσουμε το πούλμαν. Είναι πάρα πολλές ομάδες αγανακτισμένες, έρχονται εκλογές και πρέπει να βελτιώσουν πολλά θέματα. Η διαιτησία δεν πάει καθόλου καλά και εγώ αν δεν ήταν το χωριό μου δεν θα κατέβαζα την ομάδα εφόσον έβαλαν τον κ. Αγγελάκη διαιτητή που έκανε στο παιχνίδι με τα Κύμινα ένα τραγικό λάθος. Για εμένα δεν ήταν και πάλι καλός ο διαιτητής».
Για την προσπάθεια της ομάδας του:
«Έκαναν μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά. Έχουμε την πιο μικρή ηλικιακά ομάδα στο πρωτάθλημα και εφτά από αυτούς έπαιξαν στον τελικό ενώ άλλοι μπήκαν για πρώτη φορά σε ένα ζεστό γήπεδο σαν αυτό της Τούμπας. Όταν τα παιδιά κατάλαβαν πως παίζουν σε έναν τελικό έδειξαν τις αρετές τους. Η ομάδα είναι πολύ γυμνασμένη, έχει καλούς ποδοσφαιριστές και έχουν μέλλον. Σήμερα με πήραν πολλά τηλέφωνα και με ρώτησαν για παίκτες».
Για τον Τσορακλίδη:
«Ο Τσορακλίδης είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Είναι 38 ετών, είναι υπέρβαρος αλλά το ποδόσφαιρο δεν ξεχνιέται».
Για τον Νιάνο:
«Ο Νιάνος έχει ένα τρομερό αιμάτωμα, είναι στο νοσοκομείο όμως ήμουν αισιόδοξος επειδή είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Όταν τον πήρα από τον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης μου είχε πει πως αν ήταν 15 πόντους ψηλότερος θα έπαιζε Εθνική Ελλάδας».
Για την επιστροφή του Νικόλα στη Τούμπα:
«Ο Νικόλας μετά από 22 χρόνια επέστρεψε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ό,τι και να κάνει πρέπει όλοι να το δικαιολογούν γιατί έκατσε 13 χρόνια φυλακή για τον ΠΑΟΚ. Επίσης, ότι μου λέει μετά από τρεις μήνες το διαβάζω στην εφημερίδα και τα προβλέπει όλα. Ελπίζω αυτά που μου λέει για τον ΠΑΟΚ να μην βγουν».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: