Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Κακά μαντάτα για Μανιάτη!!

Άσχημα είναι τα νέα που αφορούν τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος έχει πάθει ζημιά στους χιαστούς. Αναμονή και για την κατάσταση του Τζίμι Ντουρμάζ.

Κακά μαντάτα για Μανιάτη
Ρήξη πρόσθιου χιαστού έχει υποστεί ο Γιάννης Μανιάτης, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν από τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής χαφ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μίας διεκδίκησης της μπάλας με τον Βαγγέλη Πλατέλλα κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού του αγώνα με την ΑΕΚ για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι αρχικές εκτιμήσεις, τότε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός για περίπου έξι μήνες, χάνοντας όλους τους αγώνες της ομάδας και της Εθνικής Ελλάδας.

Στο μεταξύ, αναμένονται και οι εξετάσεις του Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Σουηδός εξτρέμ χτύπησε επίσης στο γόνατο και η κατάστασή του φαίνεται επίσης αρκετά σοβαρή.

Σημειώνεται πως προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν ήδη Μήτρογλου, Φουστέρ και Ελαμπντελαουί, με αποτέλεσμα να μειώνονται αισθητά οι επιλογές του Βίτορ Περέιρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: