Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

«Δεν θα άφηνα ποτέ τον Μάτιτς να φύγει»

Το γεγονός ότι η Τσέλσι παραδέχτηκε το λάθος της με τον Νεμάνια Μάτιτς και τον αγόρασε τρία χρόνια μετά την αποδέσμευσή του, θέλησε να επισημάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος υπογράμμισε πως αν τότε βρισκόταν στη θέση του προπονητή, δεν θα άφηνε ποτέ τον Σέρβο να αποχωρήσει!  
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για την περίπτωση Μάτιτς:
«Η Τσέλσι ήταν γενναία, φέρνοντας τον πίσω. Αν σε αυτόν τον κόσμο θέλεις  το καλύτερο για το σύλλογό σου, δεν προστατεύεις τον εαυτό σου από πιθανές κριτικές. Μπορείς απλά να κάνεις ό,τι νομίζεις ότι είναι το καλύτερο»
«Θέλαμε ένα παίκτη στο κέντρο και είχαμε στο τραπέζι τρία ή τέσσερα ονόματα, αλλά το καλύτερο ήταν ένας πρώην παίκτης της Τσέλσι. Δεν λέω έναν παίκτη που έχασαν, αλλά ήταν γενναίο να πουν ότι ήταν βέβαιοι ότι αυτό είναι το σωστό, ότι είμαστε σίγουροι ότι είναι ο καλύτερος και ότι εδώ θα πετύχει»
«Μια άλλη πτυχή είναι το γεγονός ότι η Τσέλσι είχε τόσους πολλούς προπονητές σε αυτά τα χρόνια. Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους των επιχειρήσεων στη διοίκηση. Για έναν προπονητή, ο Μάτιτς είναι το σωστό προφίλ ενός παίκτη, την ώρα που άλλος σκέφτεται ότι ο Μάτιτς μπορεί να φύγει γιατί δεν του αρέσει. Αυτός ο τύπος που μου αρέσει, γιατί είναι γρήγορος, αυτός ο τύπος δεν μου αρέσει γιατί είναι μικρός».
«Με μία φιλοσοφία πάνω στο τραπέζι, είναι πολύ πιο εύκολο για τι διοίκησή μας. Αν ήμουν εδώ, ένας αριστεροπόδαρος παίκτης, ύψους 1,95, δεν θα μπορούσε ποτέ να φύγει. Ποτέ».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: