Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

«Δουλειά Παπαδόπουλου αυτός ο Ηρακλής»

Ο Ηλίας Στογιάννης δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον Ηρακλή όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από την τελευταία μέρα που έκλεισε την πόρτα των προπονητικών εγκαταστάσεων της ομάδας.
Είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως προπονητής, συνέχισε να παρακολουθεί από κοντά τους «κυανόλευκους», ενώ ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα όταν ο Ηρακλής τον έβρισκε απέναντί του ως μέλος προπονητικού επιτελείου αντίπαλης ομάδας. Μέχρι και πριν από λίγους μήνες βρίσκονταν στο προπονητικό επιτελείο του Αιγινιακού αντιμετωπίζοντας του «κυανόλευκους». Την εικόνα που έχει αποκομίσει από τον φετινό Ηρακλή μεταφέρει μέσω της «ARENA PRESS» ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» και νυν τεχνικός: «Αυτήν τη στιγμή ο Ηρακλής παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ. Αυτό οφείλεται στον Νίκο Παπαδόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παύλο Μυροφορίδη. Είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα και οφείλεται κυρίως στον προπονητή που έχει φτιάξει μια ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση συνεχίζοντας: «Σε αυτήν την πολύ καλή εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα, μεγάλο ρόλο έπαιξε ο χρόνος. Οι διακοπές που υπήρξαν στο πρωτάθλημα έδωσαν την ευκαιρία στους νέους και άπειρους στον πρωταθλητισμό ποδοσφαιριστές να μπούνε στο πνεύμα του Ηρακλή καταλαβαίνοντας σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο σε αυτό το κομμάτι έπαιξε ο έμπειρος τεχνικός που προσπάθησε μέσα από τη σκληρή δουλειά να “δέσει” αυτό το σύνολο».
«Με λίγες προσθήκες έτοιμος για τη μεγάλη κατηγορία» 
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την εικόνα που είναι σε θέση να παρουσιάσει η ομάδα του Ηρακλή τη νέα αγωνιστική περίοδο παίρνοντας το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία. «Δεν πρέπει να χαλάσει τον κορμό της η ομάδα όταν αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ. Θα χρειαστεί τρεις ή τέσσερις το πολύ προσθήκες που θα τη βοηθήσουν γιατί η φετινή ομάδα είναι πολύ δουλεμένη με τον προπονητή της που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Έχουν δείξει ότι μπορούν να σταθούν στη Σούπερ Λιγκ, αφού και φέτος έχουν αγωνιστεί και με αντιπάλους από αυτήν την κατηγορία και τα έχουν καταφέρει».
«Βουνό ο Χουάντερσον»
Ο Ηλίας Στογιάννης έχει φορέσει τα γάντια του τερματοφύλακα σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Η εμπειρία του θεωρείται δεδομένη, ενώ η άποψή του για φετινή εικόνα που παρουσιάζει ο Σίλβα Χουάντερσον μέσα στους αγωνιστικούς χώρους είναι σημαντική. «Ο Χουάντερσον κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος με τον Ηρακλή δείχνοντας μια σταθερότητα στην απόδοσή του», επεσήμανε για να συνεχίσει: «Αυτή η εικόνα όμως δεν οφείλεται μόνο σε έναν ποδοσφαιριστή. Οφείλεται στην εικόνα όλης της ομάδας που λόγω της σωστής λειτουργίας της έχει “δεμένες” όλες τις γραμμές της. Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος ωφέλησε πάρα πολύ την ομάδα. Από τη στιγμή που δουλεύει ήρεμα και χωρίς προβλήματα, είναι απόλυτα το αγωνιστικό κομμάτι να αισθάνεται την ασφάλεια μιας σταθερής και σοβαρής διοίκησης. Αυτό είναι το σημαντικότερο που θα μπορούσε να έχει ένας υγιής σύλλογος, όπως είναι φέτος ο Ηρακλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: