Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

«Συγγνώμη» για τον πανηγυρισμό ο Λουίζ!!

Ανήμπορος να ελέγξει τα συναισθήματά του μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τσέλσι, στέλνοντας το ματς στην παράταση, δήλωσε ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από την πρώην ομάδα του για τον πανηγυρισμό του.
Τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με την Τσέλσι μετά την αποχώρησή του για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλησε να διατηρήσει ο Νταβίντ Λουίζ.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του λίγα πριν το φινάλε του παιχνιδιού, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση, στην οποία οι Παριζιάνοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση.
Η αντίδρασή του μετά το γκολ ενόχλησε αρκετούς «μπλε», με τον άσο της γαλλικής ομάδας να παραδέχεται το λάθος του και να ζητάει συγγνώμη σε δηλώσεις του στο «Sky Sports 5».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νομίζω ότι παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Όταν χάσαμε τον Ιμπραΐμοβιτς, τον καλύτερό μας παίκτη, λες ''παίξε απλά''. Παίξτε την μπάλα στα πόδια και κρατήστε την κατοχή, μιας και πρέπει να σκοράρουμε για να προκριθούμε Ήταν εκπληκτικό το πνεύμα απόψε. Κάθε παίκτης έδωσε τα πάντα»
«Τελείωσα από την Τσέλσι και στη συνέχεια πήρα μια μεγάλη ευκαιρία από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσω την καριέρα μου, αν και ήμουν πολύ χαρούμενος στην Τσέλσι, έχοντας κερδίσει όλους τους τίτλους εδώ, αλλά τελείωσα και από τότε τους σέβομαι όλους».
«Ήταν καλό για μένα να σκοράρω. Είπα πριν ότι δεν πανηγύρισα, αλλά εκεί υπήρχε τόσο πολύ συναίσθημα που δεν μπορούσα να το ελέγξω. Συγγνώμη γιατί πανηγύρισα λόγω του συναισθήματος, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: