Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Λαμπρόπουλος: «Δε φτιάχνονται με βία οι ομάδες»

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε πως οι ομάδες δε φτιάχνονται με το φαινόμενο της βίας και χαρακτήρισε χαζό το γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ.
Την ανάγκη να σταματήσουν τα επεισόδια στα γήπεδα τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στις δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη. Ο 24χρονος στόπερ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι με τη βία δε φτιάχνονται οι ομάδες, ενώ χαρακτήρισε χαζό το τέρμα που δέχτηκε η ΑΕΚ στο 89', το οποίο στάθηκε αιτία για τη διακοπή στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
«Μπήκαν μέσα κάποιοι. Αυτά είναι ντροπή. Αυτά τα φαινόμενα βίας πρέπει να σταματήσουνε γιατί δε φτιάχνονται έτσι οι ομάδες. Υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι, που μπορεί να μας στοιχίσουν βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είχε κάποια λεπτά ακόμη και θα μπορούσαμε στα εναπομείναντα λεπτά να πετύχουμε κάποιο γκολ και να πάμε στην παράταση. Θα έπρεπε να είναι όπως στο Καραϊσκάκη, που δεν έγινε τίποτα. Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία.
Για να φτάσουμε στο 89' να δεχθούμε αυτό το γκολ σημαίνει ότι δεν κάναμε σωστά στα προηγούμενα λεπτά. Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ. Είχαμε ακόμα πέντε λεπτά. Μπορεί να ισοφαρίζαμε αλλά το παιχνίδι διεκόπη. Εμείς από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να πάρουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και μετά στα πλέι οφ.
Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να λειτουργεί κάτω από πίεση. Εμείς δεν ήμασταν σήμερα δυνατοί αλλά παίξαμε το παιχνίδι στα ίσα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Ήταν συγκλονιστικός. Περαστικά στο Γιάννη Μανιάτη που έμαθα ότι έπαθε κάτι σοβαρό», ήταν τα λόγια του στη μεικτή ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: