Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Βαρύ το τίμημα…!!

Επιβεβαιώθηκαν οι δυσοίωνες εκτιμήσεις για Μανιάτη και Ντουρμάζ. Τέλος η σεζόν για αμφότερους, καθώς έχουν υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αντίστοιχα.

Βαρύ το τίμημα…
Ένα βαρύ τίμημα καλείται να «πληρώσει» ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς χάνει δύο βασικούς παίκτες για το υπόλοιπο της σεζόν μετά τους τραυματισμούς που υπέστησαν στον χθεσινό επαναληπτικό αγώνα με την ΑΕΚ στον ΟΑΚΑ.

Ο Γιάννης Μανιάτης έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και ο Τζίμι Ντουρμάζ ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και θα μείνουν για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Ο Έλληνας μεσοαμυντικός εκτιμάται πως θα απουσιάσει τουλάχιστον τέσσερις μήνες από τα γήπεδα και ο Σουηδός εξτρέμ για περίπου δύο.

Αμφότεροι χάνουν το υπόλοιπο της περιόδου με τους «ερυθρόλευκους», αλλά παράλληλα και τις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων.

Από τον Ολυμπιακό έγινε γνωστό πως θα γίνει το παν για να επιστρέψουν οι δύο τραυματίες το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα λέγεται πως οι τραυματισμοί τους οφείλονται και στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, όπου τραυματίστηκε και ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ (μηνίσκο).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: