Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Μουρίνιο: «Το άξιζε η Παρί»

Ούτε γκρίνια για τη διαιτησία, ούτε αιχμές για… τακτικές αντιπάλων, ούτε τίποτα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ιπποτικά πως η Παρί άξιζε να αποκλείσει την Τσέλσι (του) και να περάσει στα προημιτελικά.

Μουρίνιο: «Το άξιζε η Παρί»
Πραγματικός κύριος ο Ζοσέ Μουρίνιο, δεν αναζήτησε δικαιολογίες για τον αποκλεισμό της Τσέλσι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Η Παρί άξιζε την πρόκριση. Εμείς είχαμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν σε καλή μέρα και η Παρί σαν σύνολο ήταν ανώτερη από μας. Όταν μια ομάδα δέχεται δύο γκολ από κόρνερ και δεν μπορεί να αμυνθεί, δεν αξίζει να νικήσει. Όπως και όταν μια ομάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση να έχει έναν παίκτη παραπάνω. Εμείς δεν το κάναμε αυτό. Η Παρί δεν είχε να χάσει τίποτα. Έπαιζε με παίκτη λιγότερο και δεν είχε την πίεση. Πέρσι έχοντας χάσει με 3-1 στο πρώτο ματς εμείς είχαμε μόνο ένα δρόμο μπροστά μας και αυτό βοηθούσε στο να μην έχουμε πίεση. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα φέτος και την αποβολή του Ιμπραΐμοβιτς, νιώσαμε μεγάλη πίεση και δεν την αντέξαμε», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για τη συνέχεια για την ομάδα του είπε: «Θα πρέπει να αναλύσουμε τι έφταιξε. Μετά από ένα κακό ματς δεν πρέπει να κλωτσάς πόρτες και τραπέζια. Θα μιλήσω με τους παίκτες. Πρέπει όμως να αντιδράσουμε, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα να κερδίσουμε και αυτό είπα στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είναι ώρα για να κλαίμε, ούτε φυσικά για να γελάμε. Χρειάζεται να αναλύσουμε την κατάσταση».

Τέλος, υποστήριξε πως η UEFA θα πρέπει να τιμωρήσει τον Νταβίντ Λουίς αν αποδειχτεί πως χτύπησε τον Ντιέγκο Κόστα, αλλά και να αθωώσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αν φανεί πως η αποβολή του ήταν υπερβολική. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: