Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Αυτό το ματς κρίθηκε από τον Καλογερόπουλο;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται και προσπαθεί να δώσει την εξήγησή του στο blog του στο gazzetta για το ματς που ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ και πέρασε στους 4.
Ο Ολυμπιακός έπαιξε για το 1-0 και το πήρε, γιατί στο τέλος το άξιζε. Θα μπορούσε, για να είμαι ειλικρινής, και να ήταν νωρίτερα 1-0 για την ΑΕΚ. Αλλά με το που βγήκε ο Μάνταλος κατέρρευσε η ομάδα του.
Η ομάδα, όμως, που κτυπήθηκε άσχημα από τους τραυματισμούς μέσα στο παιχνίδι ήταν ο Ολυμπιακός, που έχασε στα πρώτα λεπτά του αγώνα τον Ντουρμάζ και στα πρώτα λεπτά του β΄ ημιχρόνου τον Μανιάτη-και δη με πολύ άσχημη ζημιά. Με το που ξεπέρασε, όμως, το σοκ του τραυματισμού του αρχηγού του, από το 65’ και μετά ήταν ο κυρίαρχος.
Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου από πλευράς ΑΕΚ, που άσχετα από αυτό απέδειξε πάλι ότι φτιάχνει μία πραγματικά καλή ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.
Τι έκανε ο Καλογερόπουλος; Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα από κάποιο λάθος η, την εν γένει διαιτησία του; Έσπρωξε έστω τον Ολυμπιακό σε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο παιχνίδι;
Στο γκολ ξεκάθαρα δεν υπάρχει παράβαση. Κανένα χέρι δεν έκανε ο Χάρα. Και δεν ξέρω αν είχε κάνει χέρι ο Χάρα και σε μία φάση στην περιοχή της ΑΕΚ στο 22’, που είχε σφυρίξει φάουλ ο διαιτητής, αλλά τέλος πάντων.
Οι κίτρινες ήταν 4-4 και δη  η 4η της ΑΕΚ στο 86’ για καθυστέρηση στον Πλατέλλα στην αλλαγή του.
Τα φάουλ όσο είχε δείξει η τηλεοπτική εικόνα τα στατιστικά ήταν ισορροπημένα.
Ό,τι φάουλ κέρδισε η ΑΕΚ, τα πήρε. Μάλιστα, το πρώτο που πήρε, κοντά στην περιοχή του Ρομπέρτο, δεν ήταν φάουλ, αφού ο Σιόβας στο 4’ έδιωξε μπάλα και δεν πήρε πόδια.
Κανένα φάουλ που πήρε ο Ολυμπιακός δεν του χαρίστηκε.
Δεν μπορείς να βρεις κανένα λάθος του Καλογερόπουλου εις βάρος της ΑΕΚ. Ο 2ος επόπτης όντως έκανε δύο λάθη στο α΄ημίχρονο, εκ των οποίων το ένα θα μπορούσε να φέρει φάση. Αλλά μέχρι εκεί.
Μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι αυτό το ματς κρίθηκε από τον Καλογερόπουλο; Ειλικρινά και σοβαρά μπορεί κάποιος να ισχυριστεί κάτι τέτοιο;...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: