Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Δέλλας: «Δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα»

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ΑΕΚ στα ματς με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας, τονίζοντας πως έζησε… de ja vu. «Δεν μπορείς να νικήσεις τη βλακεία», είπε για όσα έγιναν στο φινάλε.

Δέλλας: «Δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα»

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως δεν πήρε η καλύτερη ομάδα την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν μετά το γκολ που πέτυχε ο Φράνκο Χάρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο μόνος που δεν μπορεί να νικήσεις είναι η βλακεία», αλλά τόνισε πως η παρουσία των χιλιάδων του κόσμου δεν πρέπει να αμαυρωθεί.

«Τα συναισθήματα είναι περίεργα. Για το παιχνίδι ήθελα να πω ότι έγινε ντέρμπι, ένα δυνατό ματς. Με δύο καλές ομάδες, άσχετα αν μας χωρίζει μια κατηγορία. Είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό χάρη στα παιδιά. Δυστυχώς για μένα και την ομάδα, ατυχήσαμε να δεχθούμε ένα γκολ σε ένα ματς που ελέγχαμε δίχως να δεχθούμε πίεση και φάσεις αν εξαιρέσουμε μία. Είχαμε και εμείς φάσεις να σκοράρουμε. Ζω ένα de ja vu, με το σημερινό. Αλλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό. Τελικά ο μόνος που δεν μπορεί να νικήσεις είναι η βλακεία. Δεν θα σταθώ σε αυτούς, θα σταθώ στους χιλιάδες κόσμου. Τους ευχαριστώ, όπως και τα παιδιά».

Σχετικά με τους στόχους της ΑΕΚ από δω και πέρα σχολίασε: «Ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θέλαμε να προχωρήσουμε. Ο τρόπος μας πικραίνει περισσότερο. Στο τέλος δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα, αν δούμε και τα 2 ματς. Με στεναχωρεί όμως το de ja vu, το έζησα πριν 2 χρόνια. Δεν βάζουμε μυαλό, από τα δικά μας λάθη. Θα σταθώ στους παίκτες μου, έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια. Του χρόνου με το καλό, να δούμε πάλι ένα καλό ματς».

Στη συνέχεια ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε: «Καταρχάς είχαμε ομάδα με πολλά παιδιά Ελληνόπουλα, ξέρουν την φανέλα και το βάρος. Σε δύο ματς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δέχθηκαν γκολ στο τελευταίο λεπτό, αυτό συμβαίνει. Τους έκλεψαν το δικαίωμα να τους χειροκροτήσει ο κόσμος και αυτοί να χειροκροτήσουν. Δεν το έχουν ξαναζήσει. Μπορούν να συνεχίζουν να φορούν αυτή την φανέλα. Δεν θα μας επηρεάσει, συνεχίζουμε την δουλειά μας. Ο βασικός στόχος μας είναι η ΑΕΚ να επιστρέψει στην Α’ εθνική. Δεν είναι δουλειά μου αν τα ξαναζήσουμε αυτά. Από τον πρόεδρο μέχρι και τον κηπουρό, προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι καλό. Αν 5-10 δεν θέλουν… Είχα μιλήσει για αυτοσυγκράτηση, δεν εισακούστηκα».

Όσον αφορά στην αλλαγή του Μάνταλου, είπε: «Σημαντικό κομμάτι για εμάς ο Μάνταλος. Και μετά την αλλαγή του Πέτρου, δεν απειληθήκαμε. Όλα τα παιδιά γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν», ενώ για την πιθανότητα παράβασης στο γκολ του Χάρα, ανέφερε: «Το γκολ μου είπαν τα παιδιά, ότι μπήκε με το χέρι. Δεν έχω δει, μόνο τα παιδιά μου το είπαν. Όπως και να έχει είμαι περήφανος για τον Ολυμπιακό και τις χιλιάδες κόσμου. Είμαι περήφανος. Τελικά στο τέλος έγινε το μοιραίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: