Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Πρόταση για την αναδιοργάνωση!!

Τον επαναδιορισμό των συνταξιούχων δικαστικών που στελεχώνουν τα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ, αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Πρόταση για την αναδιοργάνωση
Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής, η οποία θα επεξεργαστεί και θα παρουσιάσει πρόταση για την περαιτέρω αναδιάρθρωση του εθνικών κατηγοριών από τη σεζόν 2016-2017. Παράλληλα, πάρθηκε απόφαση για τον επαναδιορισμό των συνταξιούχων δικαστικών που στελεχώνουν τα δικαιοδοτικά όργανα της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ:

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής, αποτελούμενης από τους κυρίους Μαζαράκη, Μποροβήλο και Καλογιάννη, με αντικείμενο την επεξεργασία και συγκρότηση πρότασης προς το δ.σ. για τη περαιτέρω αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών, μετά το τέλος περιόδου 2015-16, οπότε και θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα αναδιάρθρωση. Επιπλέον, αποφάσισε ομόφωνα και τον επαναδιορισμό όλων των συνταξιούχων δικαστικών που στελεχώνουν τα δικαιοδοτικά όργανα της Ομοσπονδίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: