Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Αγώνας με Γκάλη, Μπάνε, Κακιούση!!

Μεγάλο αγώνα φιλίας συνδιοργανώνουν η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης και οι Έλληνες Βετεράνοι Μπάσκετ.
Ο αγώνας φιλίας μεταξύ των δύο ομάδων μπάσκετ θα διεξαχθεί την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου στις 19:00 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (Παλαί ντε Σπορ) με σκοπό, την ενίσχυση και τη στήριξη της προσπάθειας των παιδιών και των ανθρώπων του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης.
Ένας αγώνας μπάσκετ για να θυμηθούν οι μεγάλοι και να μάθουν οι μικρότεροι: Τους Έλληνες βετεράνους καλαθοσφαιριστές στελεχώνουν οι ΓΚΑΛΗΣ, ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ, ΚΑΚΙΟΥΣΗΣ, ΣΙΓΑΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΡΕΤΖΙΑΣ, ΛΥΠΙΡΙΔΗΣ, ΛΙΑΔΕΛΗΣ, ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ, ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΛΑΠΠΑΣ, ΑΛΒΕΡΤΗΣ, ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ, ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ, ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣ και Coach Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.
Ο αγώνας φιλίας θα γίνει παρουσία επισήμων καλεσμένων (Πολιτικών, Δημοτικών, Αθλητικών, Αστυνομικών κλπ Φορέων), των Παιδιών και των Υπευθύνων του Παιδικού Χωριού. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Ένωση Αστυνομικών θα βραβεύσει το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, στο πρόσωπο του κ. Χρήστου Κωνσταντινίδη, τον προπονητή του Συλλόγου κ. Γιάννη Ιωαννίδη και τους αθλητές κ. Νίκο Γκάλη, κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και κ. Λευτέρη Κακιούση για την τεράστια προσφορά στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.
Για το κοινό η παρουσία θα είναι ελεύθερη. Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται προϊόντα (τρόφιμα, οικιακά είδη, είδη υγείας και υγιεινής) για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: