Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

«Προτεραιότητα έχει η οργάνωση της ομάδας και όχι το Τσάμπιονς Λιγκ» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου και αναφέρθηκε στις μάχες των πλέι οφ, αλλά και στην επόμενη μέρα και τις προοπτικές του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ειδικά για τον ΠΑΟΚ ελπίζω ότι στα ματς αυτά, που είναι σαν νοκ άουτ, θα δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα και πιο υπεύθυνα πράγματα μέσα στο γήπεδο για να αναδειχθεί νικητής. Στην κανονική περίοδο υστέρησε σε σταθερότητα. Τον είδαμε άλλες φορές να χάνει ματς με μεγάλα σκορ και άλλες φορές να κερδίζει δύσκολα παιχνίδια. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ γνωρίζουμε πως έχει την δυνατότητα εκεί που λες πως είναι πεθαμένος να αναγεννάται. Αυτό ελπίζω να γίνει και τώρα και να πάρει την θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ξέρω βέβαια αν την χρειαζόμαστε. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μια ομάδα. Αν είναι να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, να κάνουμε νωρίτερα προετοιμασία και να μην προλάβουμε να οργανώσουμε την ομάδα καλύτερα ας το αφήσουμε και ας επικεντρωθούμε στο να φτιάξουμε μια σωστή ομάδα».

Για τον Γιώργο Γεωργιάδη και τις ευθύνες για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Δεν είδα κάτι μεγάλο και διαφορετικό, δεν είχε και το μαγικό ραβδάκι, όπως και ο Άγγελος, βέβαια. Δεν θέλω να μειώσω συναδέφους και δεν φταίνε μόνο αυτοί. Ευθύνη έχουν όλοι σε μια ομάδα. Σίγουρα οι προπονητές έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη, εάν, όμως, το επιτρέψουν οι παράγοντες. Διαισθάνομαι ότι στον ΠΑΟΚ έπαιρναν αποφάσεις πολλοί άνθρωποι. Σε ποιον θα ρίξεις την ευθύνη; Πρέπει να δώσουμε τα ηνία σε έναν άνθρωπο, να τον πιστέψουμε και να του δώσουμε τα εχέγγυα για να δουλέψει σωστά και έπειτα στο τέλος της χρονιάς να τον κρίνουμε».

Για το προφίλ προπονητή που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι χρειάζεται έναν ικανό προπονητή και να του δοθεί η δυνατότητα να κάνει αυτός την ομάδα. Αυτοί που θα επιλέξουν τον προπονητή πρέπει να του οριοθετήσουν τους στόχους και να κριθεί στο τέλος, αφού τον αφήσουν να κάνει τις επιλογές του».

Για το αν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός έχουν το προβάδισμα στα πλέι οφ: «Θέλω να πιστεύω ότι τα πλέι οφ θα είναι υπόθεση αυτών των δύο. Βέβαια, είδαμε στο πρωτάθλημα πως Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος ήταν πολύ δυνατές και αντιστάθηκαν στις κόντρες τους με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα αμφίρροπο μίνι πρωτάθλημα».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Καραγεωργίου στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: