Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τρεις… γαμπροί για τη «βασίλισσα»!!

Οι Γιούργκεν Κλοπ, Ράφα Μπενίτεθ και Γιοακίμ Λεβ είναι οι «εκλεκτοί» του Φλορεντίνο Πέρεθ για τη Ρεάλ, σε περίπτωση που ο Κάρλο Αντσελότι δε συνεχίσει την επόμενη σεζόν, όπως αναφέρουν στην Ισπανία.

Τρεις… γαμπροί για τη «βασίλισσα»!
Τους Γιούργκεν Κλοπ, Ράφα Μπενίτεθ και Γιοαχίμ Λεβ έχει στη λίστα του ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αν τελικά αποφασίσει να μην κρατήσει τον Κάρλο Αντσελότι και την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα.

Το μέλλον του Ιταλού είναι στον… αέρα, και όσο η διοίκηση της Ρεάλ δεν παίρνει θέση επί του θέματος, η ονοματολογία θα συνεχίζεται, με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τους παραπάνω τρεις τεχνικούς, με την κάθε περίπτωση ωστόσο να είναι διαφορετική.

Γιούργκεν Κλοπ

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το καλοκαίρι θα αφήσει τους Βεστφαλούς, με το όνομά του να «παίζει» δυνατά για αρκετές ομάδες, και κυρίως τις Λίβερπουλ και Σίτι.

Πρόσφατο μάλιστα δημοσίευμα, το οποίο και αποδείχθηκε ψευδές, έκανε λόγο ότι ο Γερμανός είχε συμφωνήσει με τη «βασίλισσα», ωστόσο ο μάνατζέρ του, Μαρκ Κόσιτσκε το διέψευσε, κρατώντας όμως ανοιχτή την… πόρτα για τους «μερένχες.

«Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής, όμως, είναι ξεκάθαρο, ότι η Ρεάλ πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του Κλοπ.

Πάντως, ο τεχνικός της Ντόρμουντ δεν έχει συζητήσει με καμία πλευρά μέχρι στιγμής, καθώς το πρώτο πράγμα που περιμένει είναι να τελειώσει η σεζόν, καθώς η ομάδα του αγωνίζεται και στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου.

Ράφα Μπενίτεθ

Το όνομα του προπονητή της Νάπολι έχει συνδεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με αυτό της Ρεάλ, άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει δημόσια την αγάπη του για τη «βασίλισσα», καθώς ξεκίνησε την καριέρα του (και την ποδοσφαιρική και την προπονητική) από τη δεύτερη ομάδα των «μερένχες» και είναι φίλαθλος του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, έχει πάρει την απόφαση να αφήσει τους «παρτενοπέι», όμως, το στενό του περιβάλλον, κάνει λόγο ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Αγγλία, με τις Λίβερπουλ (τον ζήτησαν και οι οπαδοί), Σίτι και Γουέστ Χαμ να έχουν καταθέσει ήδη πρόταση.

Πάντως το «skysports», ανέφερε πρόσφατα ότι έχει παγώσει τις διαπραγματεύσεις με τις ομάδες τις Premier, περιμένοντας να δει τι θα γίνει στη Ρεάλ.

Όπως και στην περίπτωση του Κλοπ πάντως, ο ατζέντης του Ισπανού, Γκαρσία Κιλόν, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τους Μαδριλένους.

Γιοαχίμ Λεβ

Τέλος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας είναι εδώ και χρόνια η «καψούρα» του Πέρεθ, καθώς τόσο όταν ανέλαβε και πάλι τη Ρεάλ (2009) όσο και όταν έφυγε ο Μουρίνιο (2013), είχε προσπαθήσει να τον πάρει στην «βασίλισσα».

Η περίπτωσή του όμως συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες καθώς πέρα από το γεγονός ότι ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την γερμανική ομοσπονδία έως το 2018, μοιάζει απίθανο να αφήσει τώρα την «νασιοναλμανσαφτ», ένα χρόνο πριν το EURO της Γαλλίας και ενώ την οδήγησε στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: