Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Δεν είχε ρόπαλο, είχε… «Λούκι Λουκ»!!

Με γκολ του Λουκίνα στο 74’, ο Ηρακλής νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο κι ανέβηκε ακόμη ένα σκαλοπάτι στη… σκάλα που θα τον επαναφέρει στη Superleague.

Δεν είχε ρόπαλο, είχε… «Λούκι Λουκ»!
Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ηρακλής που αυτήν τη φορά κατέβαλε την αντίσταση της ΑΕΛ της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 1-0.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά σε ένα ματς που πάντως δεν είχε πολλές μεγάλες φάσεις, αλλά οι ποδοσφαιριστές του «Γηραιού» ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ τις περισσότερες φορές, αλλά τους Λαρισινούς να χάνουν μεγάλη ευκαιρία όταν στο 36’ ο Χουάντερσον αντέδρασε εξαιρετικά στο δυνατό σουτ του Μπόγιοβιτς που βρέθηκε σε εξαιρετική θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα τους παίκτες του να χάνουν καλή ευκαιρία με τον Πουρτουλίδη, αλλά ευτυχώς γι’ αυτόν ήρθε ο…. Λούκι Λουκι, δηλαδή ο Λουκινας να «καθαρίσει» στο 74’ και να διαμορφώσει με κεφαλιά από κοντά το τελικό 1-0 υπέρ του Ηρακλή.

Η βαθμολογία μετά από 5 αγωνιστικές

ΑΕΚ 22
Ηρακλής 19
Απόλλων Σμύρνης 7
Λάρισα 6
Ολυμπιακός Βόλου 4
Παναχαϊκή 3

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (70’ Τσιλιανίδης), Κάσσος (58? Κυριακίδης), Πασάς, Λουκίνας

Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Τσιλιγκίρης, Αγγελούδης

ΛΑΡΙΣΑ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας (82’ Γιάντσης), Πινδώνης, Σερζίνιο, Μπόγιοβιτς, Γκεσάν (Πίντο 42?)

Στον πάγκο: Σαρακατσάνος, Μουλόπουλος, Σταθάκης, Ζαχαράκης, Παπαγιάννης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: