Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τους «τρολάρει» η ΑΕΚ!!

Ο Ολ. Βόλου πάλεψε για την έκπληξη στο ΟΑΚΑ, αλλά η ΑΕΚ δεν χαρίστηκε. Κάνοντας και πάλι μόνο τα απαραίτητα, η Ένωση πήρε με σκόρερ τον Γροντή τη νίκη, 1-0, που την φέρνει αγκαλιά με την επιστροφή.

Τους «τρολάρει» η ΑΕΚ!
Τα (θεωρητικά) εύκολα έκανε για ακόμη ένα ματς στα πλέι-οφ η ΑΕΚ… δύσκολα! Η «Ένωση», δεν παρουσίασε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου την βελτίωση που περίμεναν οι οπαδοί της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, όμως και πάλι έφτασε στον στόχο της και έβαλε ακόμη ένα τρίποντο στο «σακούλι», 1-0.

Σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους», που ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ο Δημήτρης Γροντής (48’). Σημαντικές ευκαιρίες για να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους –στο πρώτο 45λεπτο- έχασαν οι παίκτες του Ελευθερόπουλου, που σε γενικές γραμμές έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους. Τρεις αναγκαστικές αλλαγές για την ΑΕΚ, Μπακάκης,Γροντής και Φαγέ, με την κατάσταση του 24χρονου μπακ να δείχνει σοβαρή.

Βαθμολογία
1. ΑΕΚ 22
2. Ηρακλής 19
3. Απόλλων Σμύρνης 7
4. Λάρισα 6
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 3

Το ματς:



Δυναμικό ξεκίνημα για την ΑΕΚ στο ματς. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα - ευνοήθηκε από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε αρκετά ανοιχτά – κράτησε την μπάλα στα πόδια της και προσπάθησε να βρει ένα γρήγορο γκολ, που θα της έλυνε τα πόδια. Παρά το ότι η «Ένωση» έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες, με μεγαλύτερη του Αραβίδη στο 15’ και γενικότερα «ζόρισε» την άμυνα του Ρίζου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν το έβαλαν κάτω και είχαν την δυνατότητα να «παγώσουν» το ΟΑΚΑ.

inner

Μετά την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου ο ρυθμός έπεσε, αφού η ΑΕΚ δεν ήθελε να ρισκάρει το «μηδέν» και ήταν κάπως πιο προσεκτική. Αυτό της γύρισε «μπούμερανγκ», καθώς οι Βολιώτες ανέβασαν τις γραμμές τους και λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Μπακάκης έδιωξε σχεδόν στην γραμμή το σουτ του Μπιτάνγκ (31’). Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο φινάλε του ημιχρόνου, όταν οι κιτρινόμαυροι ξαναγκάζωσαν, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ελευθερόπουλου να πάνε σχετικά άνετα με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Ιδανικό ξεκίνημα για την «Ένωση» στο δεύτερο 45λεπτο. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πέτυχε στην πρώτη της οργανωμένη επίθεση το πολυπόθητο γκολ με σκόρερ τον Δημήτρη Γροντή (48’) και έδιωξε το άγχος. Η φόρα της ΑΕΚ κόπηκε απότομα όταν πρώτα ο Μπακάκης κι εν συνεχεία ο σκόρερ της ομάδας αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμών, με αποτέλεσμα να χαθεί ο ρυθμός του παιχνιδιού.

inner

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι ήταν αναγκασμένοι να ανοιχτούν και να ψάξουν την ισοφάριση κι έτσι μοιραία αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα στα μετόπισθεν, καθώς οι κιτρινόμαυροι κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα και με την είσοδο του Ανάκογλου. Στο φινάλε του ματς οι Βολιώτες ρίσκαραν ακόμη περισσότερο (έπαιξαν με δύο καθαρά φορ), όμως η ΑΕΚ χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα κατάφερε να διαφυλάξει το προβάδισμά της μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Στυλιάρα.


Οι συνθέσεις:



ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Μπακάκης (57’ Γεωργέας), Κολοβέτσιος, Σαρρής, Σοϊλέδης, Φαγιέ (78’ Ντακόλ), Γιόχανσον, Πλατέλλας, Γροντής (64’ Ανάκογλου), Μπαρμπόσα, Αραβίδης

Στον πάγκο: Ανέστης, Κρισάντους, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπούτσικος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας (46’ Τριανταφυλλάκος), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (69’ Μπαλντομπαλίεφ), Θέος, Διαμαντόπουλος

Στον πάγκο: Μαργαρίτης, Κολίτσι, Καρράς, Μακρυδημήτρης

Διαιτητής: Δ. Στυλιάρας

Γήπεδο: ΟΑΚΑ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: