Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Το ωφέλιμο «πράσινο» ρεπό!!

Μία μέρα μετά τη νίκη-πρόκριση απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα ξεκουραστούν, καθώς ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έδωσε μία μέρα ρεπό.
Οι προπονήσεις είναι διαρκείς και σε υψηλό ρυθμό, στον Παναθηναϊκό, οπότε για μία μέρα οι μηχανές θα… πέσουν. Οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Τετάρτη (20/05), μιας και θα έχουν ρεπό, ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν σε πλήρη δράση ενόψει του φίνις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Το ρεπό αυτό, μάλιστα, αναμένεται να ωφελήσει παίκτες όπως ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν αρκετά (θλάση και γαστρεντερίτιδα) να ξεκουραστούν λίγο παραπάνω και να επιστρέψουν πιο δυνατοί στην δράση.
Από την Πέμπτη (21/05), άλλωστε, άπαντες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» θα μπουν σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για την πρώτη «μάχη» των ημιτελικών η οποία θα διεξαχθεί στο άδειο, λόγω τιμωρίας (τρίτη και τελευταία αγωνιστική που θα εκτίσουν οι «πράσινοι») κλειστό του ΟΑΚΑ.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: