Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

«Έγινε ρεκόρ στα ντεσιμπέλ»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας και μίλησε για την πολύ μεγάλη νίκη των «Κίτρινων» επί της ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήταν μια συγκλονιστική βραδιά και θέλω να ευχαριστήσω, την ομάδα, τους παίκτες, τον κ. Πρίφτη και όλο το σταφ για την χαρά που μας έδωσαν. Το πόσο πολύ ήθελε ο κόσμος του Άρη  την νίκη φάνηκε με το τέλος του αγώνα όταν απλοί φίλαθλοι μας έδιναν συγχαρητήρια για την νίκη και την όλη προσπάθεια. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι να βλέπεις την χαρά του κόσμου».
Για την διακοπή του αγώνα:
«Σαφώς και ανησύχησα πολύ καθώς θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ άσχημα για την ομάδα αυτή η ιστορία. Ευτυχώς κάναμε τις κινήσεις που έπρεπε και βγήκαν ξανά οι διαιτητές στον αγώνα».
Για την ψυχολογία των παικτών του Άρη:
«Η ομάδα αρχικά ήταν αγχωμένη γιατί ήθελαν τα παιδιά να αποδείξουν πως το παιχνίδι στην Αθήνα ήταν μια κακή παρένθεση. Στις προπονήσεις μετά το παιχνίδι, ενώ είχα στο μυαλό μου να μιλήσω με τους παίκτες και το ίδιο είχε στο μυαλό του και ο πρόεδρος, αποφασίσαμε να μην κάνουμε τίποτα καθώς οι παίκτες ήταν πιο θυμωμένοι από εμάς. Οι παίκτες «τρελάθηκαν» πιο πολύ από εμάς και τον κόσμο. Υπήρχε στήριξη γιατί είμαστε μια οικογένεια και αυτό φάνηκε».
Για τον κόσμο του Άρη:
«Θέλω να δω το βίντεο του αγώνα γιατί σε κάποιες στιγμές πρέπει να έγινε ρεκόρ στα… ντεσιμπέλ! Ο κόσμος ήταν το κάτι άλλο και να παιζόταν αυτός ο αγώνας για άλλες τέσσερις ώρες με αυτούς τους συντελεστές, ο Άρης δεν θα έχανε. Βέβαια, θέλω να καταδικάσω ένα εμετικό σύνθημα που ακούστηκε από ελάχιστους και σκεπάστηκε από τους υπόλοιπους. Τέτοια συνθήματα είναι ντροπή. Ο σύλλογος έχει 101 χρόνια ιστορίας και έχει χτιστεί πάνω σε κάποια ιδανικά της ευγενούς άμιλλας».
Για τον κίνδυνο να τιμωρηθεί η έδρα:
«Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να τιμωρηθεί η έδρα αλλά η παρουσία του κόσμου ήταν εκπληκτική. Μπορεί να έγιναν κάποια μεμονωμένα γεγονότα επειδή ο κόσμος του Άρη ένιωσε να αδικείται όταν διακόπηκε το ματς. Πρέπει κάποια στιγμή οι κύριοι που είναι στα κέντρα εξουσίας των Αθηνών να καταλάβουν πως τέτοιες προκλήσεις κάνουν κακό στο άθλημα».
Για την πιθανότητα να παραμείνει ο Βεζένκοφ:
«Τον ξέρω τον Σάσα και κάνει και λέει αυτό που νιώθει. Όταν έρθει η ώρα και τελειώσει η χρονιά θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: