Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ανησυχία Σκόουλς για Ντε Χέα!!

Την ώρα που οι φήμες που θέλουν τον Νταβίντ Ντε Χέα να μετακομίζει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ «φουντώνουν» μέρα με τη μέρα, ο Πολ Σκόουλς παραδέχεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δύσκολα θα καταφέρει να βρει άξιο αντικαταστάτη του Ισπανού κίπερ.
Μεγάλη είναι η ανησυχία του Πολ Σκόουλς για το ποιος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη «μετά-Ντε Χέα» εποχή.
Ο 24χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται σύμφωνα με ισπανικά -και όχι μόνο- δημοσιεύματα πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να παίζει καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση του «deal», μιας και αποτελεί και δική του επιθυμία να επιστρέψει στην Ισπανία.
Με δηλώσεις του στο «Sky Sports», ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων», εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με τον αντικαταστάτη του Ισπανού πορτιέρο.
«Αυτό που βγαίνει από τον σύλλογο είναι λίγο ανησυχητικό για να είμαι ειλικρινής. Μπορείς να κατηγορήσεις τον Ντε Χέα; Είναι Ισπανός και εάν η Ρεάλ Μαδρίτης τον θέλει, τότε έχει κάθε ευκαιρία να τον πάρει», δήλωσε αρχικά.
«Είναι απογοητευτικό για τη Γιουνάιτεντ και είναι απογοητευτικό για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ επειδή ξέρουμε τι τερματοφύλακας είναι τα τελευταία δύο χρόνια. Θα πάρει πολύ για την αντικατάστασή του», προσέθεσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: