Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

«Είχαμε καρδιά και θέληση»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Αλέξανδρος Βεζένκοφ και μίλησε μεταξύ άλλων για την μεγάλη νίκη των «κίτρινων» επί της ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 «Πιστεύω πως ο μπασκετικός κόσμος δεν μας πίστευε αλλά μας πίστευε ο κόσμος του Άρη και παλέψαμε με την ψυχή μας για να πάρουμε την νίκη».
Για τις απώλειες που είχε η ομάδα:
«Όταν λείπει ένας παίκτης παίζουμε περισσότερο και καλύτερα για να τον αναπληρώσουμε. Ο Αντεκμπόγιε δεν μπορούσε να παίξει ο Νέιμικ προσπάθησε αλλά αντιμετώπιζε προβλήματα και όλα τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια για την νίκη».
Για την συγκέντρωση που είχε στο παιχνίδι:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με πολύ πίεση, προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος και όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».
Για το τι παραπάνω είχε ο Άρης από την ΑΕΚ:
«Αυτό που είχαμε ήταν η καρδιά και η θέληση. Τα λεφτά παίζουν σημαντικό ρόλο αλλά δεν παίρνουν τις νίκες. Ένας Έλληνας παίζει με μεγαλύτερη ψυχή από έναν ακριβοπληρωμένο ξένο και το πάθος μας έδωσε την νίκη».
Για την συνεχή βελτίωση που δείχνει:
«Εγώ παίζω πάντα με την ψυχή μου. Κάθε παιχνίδι αγωνίζομαι στο 100% των δυνατοτήτων μου και δίνω ότι έχω. Τα παιδιά με βοηθάνε, ο προπονητής μου δίνει εμπιστοσύνη και προσπαθώ να προσφέρω».
Για την μικρή διακοπή που είχε ο αγώνας:
«Ίσως η διακοπή να μας βοήθησε λίγο να συσπειρωθούμε περισσότερο. Πριν από την διακοπή είχαμε πολλά άστοχα σουτ και αντιμετωπίζαμε προβλήματα. Ο κόσμος και οι παίκτες βοήθησαν στο να έρθει αυτή η νίκη».
Για το πώς πανηγύρισαν οι παίκτες στα αποδυτήρια:
«Πανηγυρίσαμε όλοι σαν μικρά παιδιά. Μετά από την ήττα στην Αθήνα περιμέναμε πως και πως αυτό το παιχνίδι. Το Σάββατο ηττηθήκαμε βαριά, ο κόσμος μας κορόιδευε, η ΑΕΚ νόμιζε πως θα έρθει και θα κάνει πάρτι, δεν μας σεβάστηκε σε κάποια σημεία όμως δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο και απαντήσαμε σε όλα αυτά».
Για την άμυνα του Άρη:
Παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα και κρατήσαμε την ΑΕΚ σε 60 πόντους ενώ έχει μέσο όρο τους 85».
Για το πώς πήραν την ήττα οι παίκτες της ΑΕΚ:
«Δεν έκαναν ούτε δηλώσεις αλλά έχασαν τόσο δίκαια και καθαρά που δεν μπορούν να πούνε κάτι».
 Για τις διαφορές που υπάρχουν στην ομάδα με τον ερχομό του Νίκου Λάσκαρη:
«Όταν υπάρχει σιγουριά στα διοικητικά κάνεις αυτό που αγαπάς για την ομάδα που αγαπάς και δεν έχεις άλλα πράγματα στο μυαλό σου. Πάντα παίζαμε 100% όμως τώρα είμαστε πιο σίγουροι».
Για τις ατομικές προπονήσεις που κάνει:
«Περνάω τις περισσότερες ώρες στο γήπεδο και θέλω να βελτιώνομαι. Πριν να ξεκινήσουν τα πλέι – οφ πήγαινα συνεχώς στο γήπεδο για να προπονούμαι και μόνος μου. Ένα από τα μυστικά που μου είπε ο κ. Γκάλης είναι το πόσο σημαντικές είναι οι ατομικές προπονήσεις».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πρέπει να το διασκεδάσουμε και δεν έχουμε καθόλου πίεση. Τους έχει μείνει ένας στόχος, είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν αποκλειστούμε, μετά έχουμε στο μυαλό μας τον ΠΑΟΚ».
Για το αν θα συνεχίσει στον Άρη του χρόνου:
Ένας παίκτης πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του σκέφτεται την επόμενη χρονιά όμως δεν το κάνω τώρα. Νομίζω πως είμαστε πετυχημένοι φέτος, θέλω να τελειώσει η χρονιά και μετά θα δω τι θα κάνω. Θα μιλήσω με την διοίκηση και τους κοντινούς μου ανθρώπους. Πρώτα θα μιλήσω με την διοίκηση του Άρη, εδώ είναι η οικογένεια μου και θα δούμε τι θα γίνει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: