Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τέλος ο Καραβασίλης!!

Σε αναζήτηση γενικού αρχηγού βρίσκεται η Καλλονή, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Μιχάλη Καραβασίλη. Βελούδινο το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Τέλος ο Καραβασίλης
Κενό είναι το πόστο του γενικού αρχηγού στην Καλλονή, καθώς αποχώρησε ο Μιχάλης Καραβασίλης για προσωπικούς λόγους, όπως δήλωσε, κάνοντας λόγο για άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους του συλλόγου. «Το μυαλό και η σκέψη μου όμως θα είναι στην Καλλονή», ανέφερε.
Κοντά στην πόρτα φαίνεται πως είναι πάντως και ο τεχνικός των νησιωτών, Βαγγέλης Βλάχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την αποχώρηση του Μιχάλη Καραβασίλη από την ομάδα μας και τη θέση του Γενικού Αρχηγού.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε καλό στην πορεία της ζωής του.

Ο Μιχάλης Καραβασίλης που αποχωρεί για προσωπικούς λόγους μετά από δύο χρόνια αρμονικής συνεργασίας με την Καλλονή μας, έκανε την εξής δήλωση στο kallonifc.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη και τον Αντιπρόεδρο ΚώσταΠαπαδόπουλο για την άψογη συνεργασία και την φιλική σχέση που είχαμε -και θα συνεχίσουμε να έχουμε- όλο αυτό το διάστημα που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας, αυτής της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Ευχαριστώ επίσης όλους τους ανθρώπους της ομάδας, στα γραφεία και στα γήπεδα, τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα μέλη των εκάστοτε προπονητικών επιτελείων με τους οποίους συνεργάστηκα αρμονικά και παραγωγικά.

Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας του τόπου μου, που τόσο σέβομαι και τιμώ. Αποχωρώ από την Καλλονή ως φυσική παρουσία, το μυαλό και η σκέψη μου όμως θα είναι μαζί της. Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Νίκο Μιχαλάκη που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στην Καλλονή. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα αγαστή συνεργασία και θεωρώ τιμή που τον γνωρίζω καθώς προσφέρει πάρα πολλά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικά στον τόπο μας τις δύσκολες αυτές εποχές για όλους μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: