Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ!

Δείτε πώς παρατάσσονται Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα τους στα πλέι οφ, στο Περιστέρι.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
Πρεμιέρα με το δεξί θέλει να κάνει στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν επιφύλασσε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, παρατάσσοντας τον Δικέφαλο του βορρά όπως ακριβώς το ‘χε το πλάνο στο μυαλό του.

Με τον Ιτάνζ κάτω απ’ την εστία, τον Ρατς στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Κίτσιου δεξιά και στο κέντρο ως στόπερ θα παίξουν οι Βίτορ και Τζαβέλλας.

Η τριάδα στον άξονα αποτελείται απ’ τους Κάτσε, Νομπόα και Τζιόλη, ενώ στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μακ, στο άλλο ο Περέιρα και μοναδικός προωθημένος ο Αθανασιάδης.


inner

Όσον αφορά τους Περιστεριώτες, κάτω απ’ τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γκορμπούνοφ, δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Φυτανίδης, Λαζαρίδης, στο δεξί άκρο ο Κιβρακίδης και στο αριστερό ο Κούρος.

Πίτου Γκαρσία, Αγκουαζί και Κατσουράνης θα βρεθούν στον ενισχυμένο άξονα, με τον Ούμπιδες στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τον Καραμάνο στο απέναντι και στην κορυφή τον Ναπολεόνι.

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης,Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Αγκουαζί, Ουμπιδες, Ναπολεόνι, Καραμάνος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: