Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

H απίστευτη ιστορία εκμετάλλευσης του Αντεμπαγιόρ από τον αδελφό του!!

Το τρίτο μέρος της οικογενειακής τραγωδίας που έχει βιώσει, δημοσιοποίησε στο Facebook ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, τονίζοντας πως ένας εκ των μεγάλων αδελφών του έφτασε να τον απειλήσει με μαχαίρι στο λαιμό, ώστε να του δώσει χρήματα!
Ο Τονγκολέζος επιθετικός της Τότεναμ έχει καταφέρει να ξεφύγει από την αδιανόητη κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του και αισθάνεται πλέον την ανάγκη να μιλήσει σε όλους για όσα έχει περάσει από τη μητέρα του, την αδερφή του και ορισμένα από τα υπόλοιπα αδέρφια του.
Στο τρίτο μέρος, λοιπόν, που δημοσιοποιεί σήμερα στο Facebook, πράγμα που το κάνει τον τελευταίο καιρό λέγοντας ότι θέλει να δώσει στους γονείς και τα παιδιά τους να καταλάβουν ότι η οικογένεια είναι ιερό πράγμα και απαγορεύεται να συμβαίνουν πράγματα όπως αυτά που έχει περάσει ο ίδιος, αναφέρεται στην απίστευτη ιστορία εκμετάλλευσης από τον μεγάλο του αδελφό, Κόλα.
Αυτός, ήταν από τους πρώτους που είχε φύγει από την οικογένεια για να δουλέψει και να ζήσει στη Γερμανία, δίνοντας... ελπίδα, όμως δεν έκανε απολύτως τίποτα. Όταν ο Αντεμπαγιόρ μετακόμισε στη Γαλλία για να προχωρήσει στην ποδοσφαιρική του καριέρα κι ενώ είχε κάνει ήδη πολλά για εκείνον και τον Πίτερ, ο Κόλα τον είχε επισκεφθεί και του είχε μιλήσει για τις σκέψεις που έκανε ώστε να ανοίξει μια εταιρεία αυτοκινήτων. Βλέποντας ότι ο νυν φορ της Τότεναμ βοηθούσε πάρα πολύ τους συμπαίκτες του με το σπίτι και τους δάνειζε χρήματα όταν είχαν δυσκολίες, ο Κόλα εκνευρίστηκε που ο Αντεμπαγιόρ του είχε πει για το ρίσκο που εμπεριείχε η ιδέα του για την επιχείρηση, με αποτέλεσμα να τον απειλήσει με μαχαίρι!
«Ξύπνησα και όταν άνοιξα τα μάτια μου είδα τον Κόλα να έχει βάλει ένα μαχαίρι κοντά στον λαιμό και μαζί με τον Πίτερ να φωνάζουν ότι είμαι αχάριστος και ότι το μοναδικό που κάνω είναι να τους τρώω το χρόνο... Τους απάντησα πως αν η λύση ήταν να με σκοτώσουν, να το έκαναν και να έπαιρναν όλα μου τα χρήματα μετά. Τότε ήταν που κατέβασαν το μαχαίρι...» αποκαλύπτει ο Τονγκολέζος επιθετικός, σοκάροντας!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: