Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Επίσημα στο Champions League το βόλεϊ του ΠΑΟΚ!

Την συμμετοχή του στο Champions League της επόμενης περιόδου επισημοποίησε με ανακοίνωση η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας όσα είχε πει ο πρόεδρος Γιώργος Ανδρέου.

Επίσημα στο Champions League το βόλεϊ του ΠΑΟΚ
Κατέθεσε τα χαρτιά για τη συμμετοχή του στο Champions League της επόμενης περιόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΑ της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Ανδρέου είχε διαλύσει από την προηγούμενη εβδομάδα τις αμφιβολίες που υπήρχαν σχετικά με την παρουσία της ομάδας στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, γεγονός που επισφραγίστηκε και επίσημα.

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Champions League σημαίνει αναμφίβολα πως η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν σε υψηλό επίπεδο, στοχεύοντας σε διακρίσεις εντός και εκτός των συνόρων.

Η ανακοίνωση:
«To ΤΑΠ ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στάλθηκε και επίσημα το αίτημα συμμετοχής της ομάδας μας για το Τσάμπιονς Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Μετά και την πανηγυρική κατάκτηση του “νταμπλ” την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ο ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στα μεγάλα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία εκτός από τον ΠΑΟΚ, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά, παίρνουν μέρος οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Για τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση αποτελεί ένα επιπλέον στοίχημα και μια μεγάλη πρόκληση με βασικό στόχο την ανταγωνιστική παρουσία εντός και εκτός γηπέδου.

Η κατάκτηση του «νταμπλ» και η παρουσία 10.000 και πλέον θεατών στο PAOK Sports Arena έγινε πρώτο θέμα στην Ευρώπη και ειδικότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, εικόνες που επιθυμούμε να επαναληφθούν και στο Τσάμπιονς Λιγκ για να καταξιωθεί ο ΠΑΟΚ και εκτός ελληνικών συνόρων
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: