Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Μόνο Λα Κορούνια θέλει ο Λούκας!!

Αν ήταν στο χέρι του, ο Λούκας Πέρεθ του ΠΑΟΚ όχι μόνο θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λα Κορούνια (όπου και αγωνίζεται), αλλά να την κλείσει και εκεί!

Μόνο Λα Κορούνια θέλει ο Λούκας
Το... λιμάνι του στη Λα Κορούνια φαίνεται πως έχει βρει ο Λούκας Πέρεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην πατρίδα του με την μορφή δανεισμού απ' τον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε -μέσω Twitter- πως αν ήταν στο χέρι του, θα ήθελε να μείνει για... πάντα στην ομάδα της Γαλλικίας.

Κάτι που, όπως ξεκαθάρισε, θα αποφασιστεί απ' τους δύο συλλόγους όταν θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να δουν το τι μέλλει γενέσθαι.

«Αν ήταν στο χέρι μου μόνο, θα έμενα στη Λα Κορούνια για το υπόλοιπο της καριέρας μου. Δεν είναι στο χέρι μου όμως, εξαρτάται από τις ομάδες και θα πρέπει Λα Κορούνια και ΠΑΟΚ να μιλήσουν για να βρουν μια συμφωνία. Αυτή τη στιγμή το βασικό μου μέλημα είναι να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούκας, ο οποίος είναι απ' τους κομβικούς παίκτες της Ντεπόρ, η οποία είναι «αγκαλιά» με την παραμονή στην Primera Division. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: