Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Γιάνκοβιτς: «Ο Νίκος δεν είναι μόνος του»

Σαν… οικογένεια αντιμετωπίζει το σοκ απ’ τον τραυματισμό του Νίκου Παππά ο Παναθηναϊκός. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς τόνισε πως άπαντες θα παίξουν και γι’ αυτόν κι έδωσε σύνθημα πρωταθλήματος.

Γιάνκοβιτς: «Ο Νίκος δεν είναι μόνος του»
Στην μεγάλη απώλεια του Νίκου Παππά στάθηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στο σοβαρό τραυματισμό του συμπαίκτη του και υπογράμμισε πως όλοι βρίσκονται στο πλευρό του.

Από ‘κει και πέρα, εστίασε στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα και δεσμεύτηκε για ακόμα περισσότερη δουλειά –αρχής γενομένης απ’ τα ματς με τον ΠΑΟΚ- για την επίτευξη του repeat.


Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στο προσωπικό του blog:

Καλησπέρα σε όλους,

Πριν πούμε κάτι άλλο θα ήθελα να σταθώ σε κάποια πράγματα που είναι περισσότερο προσωπικά και συναισθηματικά. Τον τελευταίο καιρό μας έχουν συμβεί πάρα πολλά που μας έχουν στεναχωρήσει ιδιαίτερα. Όσο υποχρεωμένος και αν είσαι να κοιτάζεις μπροστά δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια σε κάποιες καταστάσεις.
Ειδικά, ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου ήταν κάτι που μας πίκρανε όλους, ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω κάτι: Ο Νίκος δεν είναι μόνος του, όλοι είμαστε δίπλα του. Θα γυρίσει πιο δυνατός και αυτό να το θυμάστε.

Τώρα για το πόσο μας λείπει αγωνιστικά δε νομίζω πως χρειάζεται να το πούμε, είναι αυτονόητο καθώς αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας. Αυτή όμως είναι η ζωή των αθλητών, πέφτεις και είσαι υποχρεωμένος να σηκωθείς. Θα παίξουμε όλοι λοιπόν και για εκείνον ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Έχουμε προβλήματα αλλά είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς το Πρωτάθλημα. Απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σοβαρό πρόσωπο, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν και να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό των πλεί οφ.

Έχουμε κάποιες μέρες να προετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι και να δουλέψουμε σκληρά ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό στάδιο έχοντας προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Τα ξαναλέμε σύντομα,
Βλαδίμηρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: