Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

«Φαβορί ο Ηρακλής»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Γιώργος Στράντζαλης και μίλησε για τα πλέι – οφ της Φούτμπολ Λιγκ και την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Λάρισα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είναι ένα παιχνίδι όπου ο Ηρακλής πρέπει να δώσει την πρέπουσα σημασία για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η Λάρισα έχει την δική της ιστορία και δυναμική και πήρε την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι. Θα δούμε ένα καλό παιχνίδι και τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ηρακλής. Η Λάρισα παίζει το τελευταίο της χαρτί καθώς δεν έκανε τις νίκες που ήθελε στα πλέι – οφ. Η δυναμική του κόσμου θα είναι μεγάλη, ο Ηρακλής είναι το φαβορί όμως δεν πρέπει να υποτιμάμε την Λάρισα που παίζει το τελευταίο της χαρτί. Για να κερδίσει μια ομάδα πρέπει να βάλει την μπάλα κάτω και να παίξει ποδόσφαιρο. Υπάρχει ικανότητα, δυναμική, κίνητρο και τέτοια παιχνίδια μας δίνουν άλλη εικόνα».
Για την απουσία του Περόνε:
«Πάντα παίζει ρόλο η απουσία ενός ποδοσφαιριστή βαρόμετρο όπως ο Περόνε. Ο Ηρακλής έχει λύσεις και το θέμα είναι ο παίκτης που θα χρησιμοποιηθεί να διαπρέψει».
Για το δυνατό σημείο της Λάρισας:
«Η Λάρισα βγάζει ένα αγωνιστικό πάθος στα τελευταία παιχνίδια. Είναι σημαντικό αυτό για μια ομάδα και το έχει και ο Ηρακλής. Η σύγκρουση θα είναι πολύ δυνατή και πολύ ευχάριστη».
Για το αν Ηρακλής και ΑΕΚ εξασφαλίζουν την άνοδο τους με νίκες:
«Βαθμολογικά δεν τελειώνουν αλλά 99% εξασφαλίζουν την άνοδο τους. Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ηρακλής έχουν δείξει μια σταθερότητα. Το μοναδικό τους θέμα είναι η ομάδα τους και δεν θεωρώ πως κάποια άλλη ομάδα μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα. Δεν θεωρώ πως χάνει κάτι ο Ηρακλής ακόμα και αν φέρει ισοπαλία με την Λάρισα».
Για την πιθανότητα να ανέβει και τρίτη ομάδα:
«Μέσα από αυτά που βλέπουμε με τις ομάδες που φεύγουν από τις κατηγορίες για προβλήματα οικονομικά μπορεί να βγούνε και παραπάνω ομάδες. Το ίδιο ισχύει και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Το ποδόσφαιρο μας έχει γίνει απρόβλεπτο και δυστυχώς δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: